Updates

Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
houden
Overig Lotte van Winsen, 22 mrt 16:00

Populair deze week: Dit zijn onze 33 koopadviezen voor Nederlandse aandelen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
houden

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Dit zijn onze 33 koopadviezen voor Nederlandse aandelen.

Betaalde artikelen:

1. Dit zijn onze 33 koopadviezen voor Nederlandse aandelen
Maar liefst 33 Nederlandse aandelen hebben de afgelopen drie maanden van ons een koopadvies gekregen. Ze kunnen een aanwinst zijn voor uw portefeuille. Hier vindt u de 33 koopadviezen op een rij. Lees meer

2. Winstprimeur voor Pharming
Biotechnologiebedrijf Pharming heeft in 2018 voor het eerst in de geschiedenis winst geboekt. Beleggers waren al vooruitgelopen op goede cijfers en reageerden teleurgesteld op het uitblijven van overname-interesse. Lees meer

3. Waarom vrouwen beter beleggen dan mannen
Nog altijd is de financiële industrie een mannenwereld. Er zitten veel minder vrouwen aan de top van bedrijven. Nochtans beleggen vrouwen beter dan mannen. Door de bank genomen behalen ze een procentpunt meer aan rendement. Het aantal vrouwelijke bestuurders en beleggers groeit. Lees meer

 

4. De Dobermann-strategie met Europese aandelen
De rendementen van de Dobermann-strategie zijn in de VS niet verkeerd, maar hoe zit het met Europese aandelen? Dat was een veelgehoorde vraag naar aanleiding van het artikel van vorige week zondag. U vraagt, wij draaien: we namen de proef op de som. Lees meer

5. Elf zwakke broeders op het Beursplein
Elf Nederlandse aandelen kunt u beter kwijt dan rijk zijn. Wij hebben deze aandelen in de afgelopen drie maanden een verkoopadvies gegeven. Op basis van fundamentele analyse verwachten wij niet veel goeds van deze ‘zwakke broeders’.Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Florerend Ahold Delhaize en meer gratis koopadviezen
De afgelopen drie maanden hebben we maar liefst 33 Nederlandse aandelen koopadviezen gegeven. Op basis van fundamentele analyse verwachten we er een positief rendement van. Ter kennismaking stellen we nu drie Nederlandse kooptips open voor niet-abonnees. Lees meer

2. Soms brand je je vingers
Aan sommige aandelen brand je nou eenmaal je vingers. SBM Offshore is er een voorbeeld van. En zo hebben we twee andere technische adviezen die laten zien dat het kan verkeren op de beurzen. Alle drie kooptips zijn bij wijze van kennismaking gratis toegankelijk voor niet-abonnees. Lees meer

3. Populair deze week: Winstprimeur voor Pharming
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Winstprimeur voor Pharming. Lees meer

4. Beleggers zijn niet veilig bij deze aandelen
Zoekt u veiligheid – en dat doen de meeste beleggers toch min of meer – dan zit u bij de drie aandelen in dit stukje niet goed. Het is een selectie uit een lijst van 25 aandelen die wij gisteren publiceerden. Dit zijn internationale aandelen met een verkoopadvies op basis van technische analyse. Ter kennismaking stellen we er nu drie open voor niet-abonnees. Lees meer

5. BASF en meer gratis kooptips
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze kooptips en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal kooptips open voor niet-abonnees. Deze week is dat onder meer BASF, dat de bodem inmiddels wel heeft bereikt. Lees meer

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.