TKH - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Aandelen Nederland, Johan Brinkman

TKH

TKHTKH is een internationale groep bedrijven, gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van innovatieve systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecom, elektrotechniek en industriële productie.

Het bedrijf heeft drie divisies: Telecom Solutions (13% van de omzet), Building Solutions (43%) en Industrial Solutions (44%). Telecom Solutions ontwikkelt, produceert en levert systemen voor outdoor-infrastructuur: van telecom- en CATV-netwerken tot indoor-toepassingen voor thuisnetwerken. De divisie bestaat uit twee subsegmenten: Fibre network systems (8%) en Indoor telecom & copper networks (5%). Building Solutions ontwikkelt, produceert en levert oplossingen op het gebied van elektrotechniek. Daarbij gaat het onder andere om technische systemen voor vergroting van de efficiency in de zorg-, verkeers- en securitysectoren. Ook deze divisie kent drie segmenten: Vision & security systems (26%) en Connectivity systems (17%).

Industrial Solutions ontwikkelt, produceert en levert industriële toepassingen: van speciaalkabel en 'plug and play'-kabelsystemen tot bandenbouwsystemen. Deze divisie bestaat uit twee segmenten: Connectivity systems (18%) en Manufacturing systems (26%), waaronder bandenbouwsystemen. TKH heeft vier kern-technologiegebieden gedefinieerd: connectivity, vision & security, communicatie en productiesystemen. Daarnaast heeft TKH zeven verticale groeimarkten gedefinieerd, waarin het bovengemiddeld kan groeien ofwel omdat investeringen zich heel snel terugverdienen, ofwel omdat investeringen in die markt echt noodzakelijk zijn. Dit zijn: Fibre Optic Networks, Care, Parking, Tunnel & Infra, Marine, Oil & Gas, Industrial Machine Vision en Tyre Building Industry.

laatste advies

Koersverloop

Koersinformatie

Koerswijzer

Artikelen

Afbeelding bij artikel TKH verwacht in tweede jaarhelft meer van hetzelfde
OpinieHildo Laman, 14 aug 12:30

TKH verwacht in tweede jaarhelft meer van hetzelfde

TKH is in het tweede kwartaal harder gegroeid dan in het eerste kwartaal. De omzet steeg met 13,5% in het afgelopen kwartaal, terwijl over de eerste drie maanden een plus van 10,5% werd bereikt. Daardoor is de groei over het eerste halfjaar uitgekomen op 12,0%.

0 0
Afbeelding bij artikel Helft aandelen in de plus in volatiel eerste halfjaar
OpinieJohan Brinkman, 5 jul 14:00

Helft aandelen in de plus in volatiel eerste halfjaar

Na een zeer volatiel eerste halfjaar staat de helft van mijn tien favoriete aandelen in de plus. Bij vier van de vijf aandelen met een negatief rendement is de schade te overzien; alleen Lufthansa zakte door de stoploss van -20% onder de slotkoers van 2017.

0 0