image description
Portefeuille Stephen Hendriks

Pensioenportefeuille

De pensioenportefeuille is belegd in een beperkt aantal beleggingsfondsen en ETF’s. Het doel van de portefeuille is een gestage vermogensopbouw op de lange termijn waar niet dagelijks naar omgekeken hoeft te worden. De pensioenportefeuille streeft een absoluut positief rendement na. Er wordt belegd in verschillende vermogenscategorieën, zoals aandelen, obligaties, goud en cash. Regionaal zijn de beleggingen gespreid over Europa, de Verenigde Staten en opkomende landen.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Pensioenportefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille: alles werkt mee, behalve de dollar
OpinieStephen Hendriks, 21 jul 09:28

Pensioenportefeuille: alles werkt mee, behalve de dollar

Na twee matige weken heeft het rendement van de pensioenportefeuille de weg omhoog weer enigszins gevonden. Het rendement over 2017 steeg deze week van 1,7 naar 1,9%. De grootste winst werd geboekt door onze beide posities in aandelen uit opkomende landen.

0 0
Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille: Onrust door ECB en Fed
OpinieStephen Hendriks, 4 jul 11:44

Pensioenportefeuille: Onrust door ECB en Fed

De afgelopen week was de slechtste voor de pensioenportefeuille dit jaar. Druk op de aandelenmarkt, stijgende rente, een zwakkere dollar en een lagere goudprijs zorgden voor een ‘perfect storm’.

0 0
Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille: Aandelen doen een stapje terug
OpinieStephen Hendriks, 29 jun 11:30

Pensioenportefeuille: Aandelen doen een stapje terug

Het rendement van de pensioenportefeuille daalde deze week met 0,3 procentpunt tot 3,6% over 2017. De teruggang werd vooral veroorzaakt door koersdalingen bij drie van onze vijf posities in Europese aandelen en bij twee van de drie posities in Amerikaanse aandelen.

0 0

Video's

Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over de pensioenportefeuille
OpinieAnneloes Viskil, 14 apr 12:55

VIDEO: Dit moet u weten over de pensioenportefeuille

Lees meer over de pensioenportefeuille Wilt u meer lezen over de pensioenportefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0