image description
Portefeuille Stephen Hendriks

Pensioenportefeuille

De pensioenportefeuille is belegd in een beperkt aantal beleggingsfondsen en ETF’s. Het doel van de portefeuille is een gestage vermogensopbouw op de lange termijn waar niet dagelijks naar omgekeken hoeft te worden. De pensioenportefeuille streeft een absoluut positief rendement na. Er wordt belegd in verschillende vermogenscategorieën, zoals aandelen, obligaties, goud en cash. Regionaal zijn de beleggingen gespreid over Europa, de Verenigde Staten en opkomende landen.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Pensioenportefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille: prima week voor aandelensegment
OpinieStephen Hendriks, 19 sep 14:15

Pensioenportefeuille: prima week voor aandelensegment

In een week waarin de euro-dollarwisselkoers geen noemenswaardige beweging liet zien, viel het aandelensegment van de pensioenportefeuille in positieve zin op. Het aandelensegment, dat een weging van 47% in de portefeuille heeft, won afgelopen week 0,6 procentpunt.

0 0
Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille: nieuw jaarrecord voor high yield-ETF
OpinieStephen Hendriks, 11 sep 15:11

Pensioenportefeuille: nieuw jaarrecord voor high yield-ETF

Het rendement op de pensioenportefeuille is de afgelopen week met 40 basispunten teruggelopen, tot 0,59% over het lopende jaar. Deze daling was volledig te wijten aan de aanhoudende verzwakking van de Amerikaanse dollar, die afgelopen week met nog maar eens 1,16% daalde ten opzichte van de euro.

0 0
Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille: alle asset classes in de plus
OpinieStephen Hendriks, 6 sep 12:31

Pensioenportefeuille: alle asset classes in de plus

De pensioenportefeuille heeft een prima week achter de rug. Het totaalrendement – koerswinst plus ontvangen dividend – over 2017 steeg in een week tijd van 0,3% tot ruim 0,8%.

0 0

Video's

Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over de pensioenportefeuille
OpinieAnneloes Viskil, 14 apr 12:55

VIDEO: Dit moet u weten over de pensioenportefeuille

Lees meer over de pensioenportefeuille Wilt u meer lezen over de pensioenportefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0