image description
Portefeuille Stephen Hendriks

Pensioenportefeuille

De pensioenportefeuille is belegd in een beperkt aantal beleggingsfondsen en ETF’s. Het doel van de portefeuille is een gestage vermogensopbouw op de lange termijn waar niet dagelijks naar omgekeken hoeft te worden. De pensioenportefeuille streeft een absoluut positief rendement na. Er wordt belegd in verschillende vermogenscategorieën, zoals aandelen, obligaties, goud en cash. Regionaal zijn de beleggingen gespreid over Europa, de Verenigde Staten en opkomende landen.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Pensioenportefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille over een breed front omlaag
OpinieStephen Hendriks, 14 nov 11:00

Pensioenportefeuille over een breed front omlaag

Deze week was voor de pensioenportefeuille een spiegelbeeld van de week ervoor. Toen stegen – op een na – alle posities. Deze week daalde de portefeuille over een breed front.

0 0
Afbeelding bij artikel Pensioenportefeuille: olie-ETF maakt vliegende start
OpinieStephen Hendriks, 7 nov 16:05

Pensioenportefeuille: olie-ETF maakt vliegende start

De pensioenportefeuille kende een prima week. Het rendement over 2017 liep met een half procentpunt op naar 3,8%. Maar liefst zestien van de zeventien portefeuilleposities stegen afgelopen week in waarde. De olie-ETF maakt een vliegende start.

0 0

Video's

Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over de pensioenportefeuille
OpinieAnneloes Viskil, 14 apr 12:55

VIDEO: Dit moet u weten over de pensioenportefeuille

Lees meer over de pensioenportefeuille Wilt u meer lezen over de pensioenportefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0