image description
Portefeuille Jaap Barendregt

Offensieve portefeuille

Het doel van de offensieve portefeuille is het beter te doen dan de AEX. Dat doen wij door als de beurzen naar beneden gaan een deel cash aan te houden en als de beurzen omhoog gaan ons niet te beperken tot Nederlandse hoofdfondsen, maar ook veel buitenlandse aandelen en andere asset categorieën in de portefeuille op te nemen.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Offensieve portefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Rendement offensieve portefeuille stijgt
OpinieJaap Barendregt, 9 aug 11:08

Rendement offensieve portefeuille stijgt

Het herstel van vorige week werd met kracht voortgezet. Stegen vorige week de aandelen en presteerden de andere portefeuillerubrieken minder goed, nu boekten ook de rubrieken opkomende markten, small- en midcaps, grondstoffen en ETF’s/Beleggingsfondsen een plus, zij het soms een geringe. Goud en vastgoed waren de dissonanten binnen die rubrieken.

0 0
Afbeelding bij artikel Offensieve portefeuille: lichte stijging rendement
OpinieJaap Barendregt, 2 aug 11:51

Offensieve portefeuille: lichte stijging rendement

De afgelopen week bracht herstel in het aandelendeel van de portefeuille. Er waren weliswaar elf dalers, maar ook negen stijgers. Een aantal daarvan steeg hard. Zo ging Adidas met maar liefst €15 omhoog, bijna 10%. Het Duitse kledingmerk kwam met voorlopige cijfers en verhoogde de vooruitzichten voor het jaar; een positieve winstwaarschuwing dus.

0 0

Video's

Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over de offensieve portefeuille
OpinieAnneloes Viskil, 21 apr 10:37

VIDEO: Dit moet u weten over de offensieve portefeuille

Lees meer over de offensieve portefeuille Wilt u meer lezen over de offensieve portefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0