Updates

Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Overig Lotte van Winsen, 8 feb 16:00

Populair deze week: Hoe kun je aandelenkoersen voorspellen?

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Hoe kun je aandelenkoersen voorspellen?

Betaalde artikelen:

1. Hoe kun je aandelenkoersen voorspellen?
Niemand kan in de toekomst kijken. Gelukkig is het wel zo dat fundamentele factoren iets zinnigs kunnen zeggen over de prijs van aandelen en dat technische analyse iets zegt over de trend van het moment. Ook koersdoelen zijn overigens niet heilig en moeten telkens opnieuw bekeken worden. Lees meer

2. Dividend moet, dividend doet goed
Een koe koop je voor haar melk, een kip voor de eieren en aandelen voor het dividend. Welke sectoren en selectietechnieken bieden het hoogste totaalrendement? En misschien nog wel belangrijker: wat is het aandeel van het dividend daarin? Lees meer

3. Advies van de dag: Ahold Delhaize
Ahold Delhaize heeft kort gemeld dat de omzet tegen constante wisselkoersen over 2019 met 2,5% is gestegen, naar €62,8 mrd. Lees meer

4. Een verhelderende blik op alfa en bèta
De meeste beleggers meten het succes van hun beleggingen af aan het rendement alleen. Slechts een enkeling neemt het risico dat ze genomen hebben in ogenschouw. En nog minder beleggers weten dat ze die uitkomst als input kunnen gebruiken bij hun toekomstige beleggingen. Lees meer

5. Nieuwe koopkans voor oude tip van de week
In het Dividend E-magazine van juni 2016 tipte ik de Amerikaanse raffineerder Marathon Petroleum op een koers van $34,59 met als belangrijkste argumenten de sterke spreiding van activiteiten en de prima vooruitzichten voor het dividend. Nu tip ik dit bedrijf opnieuw. Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Drie aandelen die een aanwinst voor uw portefeuille kunnen zijn
Zestien internationale aandelen die voorkomen in onze Koerswijzer hebben we de afgelopen drie maanden een koopadvies gegeven. Het zijn bekrachtigingen van eerdere koopadviezen, dan wel verse kooptips door een opwaardering. Ter kennismaking stellen we er nu drie open voor niet-abonnees. Lees meer

2. Met deze aandelen gaat u het niet redden
Voor een diverse internationale aandelen staat het sein op dit moment op rood. Daarvoor hebben wij de afgelopen tijd een verkoopadvies gegeven. Van drie van deze adviezen lichten wij nu een tipje van de sluier op: ter kennismaking zijn ze ook toegankelijk voor niet-abonnees. Lees meer

3. Luxemerk en twee andere gratis kooptips
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze koopadviezen en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal koopadviezen open voor niet-abonnees. Deze week zijn het een luxemerk en twee andere aandelen met potentieel. Lees meer

4. Een bankaandeel en meer gratis verkoopadviezen
Maar liefst 29 Nederlandse aandelen hebben van ons in de afgelopen drie maanden een verkoopadvies gekregen. Dit op basis van technische analyse. Ter kennismaking stellen wij nu drie verkoopadviezen open voor niet-abonnees.  Lees meer

5. Een megaconcern plus twee andere gratis koopadviezen
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze koopadviezen en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal koopadviezen open voor niet-abonnees. Deze week gaat het om een van de invloedrijkste bedrijven ter wereld plus twee andere concerns. Lees meer


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.