Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Overig Lotte van Winsen, 8 mrt 2019 16:00

Populair deze week: Pas op voor de Dobermann-strategie

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Pas op voor de Dobermann-strategie.

Betaalde artikelen:

1. Pas op voor de Dobermann-strategie
De theorie van de Dogs of the Dow is de simpelste dividendstrategie ter wereld. De update daarvan, de Dobermann-strategie, is een betere manier om uit de toonaangevende Dow Jones-index kansrijke dividendaandelen te selecteren. Lees meer

2. Buybacks: dividend met hulpmotor
Bedrijven die aandelen inkopen doen het goed op de beurs, mede door de lage rente. Maar moeten beursgenoteerde bedrijven met overtollige geldreserves wel eigen aandelen kopen? Tot begin jaren tachtig waren buybacks in de Verenigde Staten verboden. Zij verstoorden de markt. Lees meer

3. Deze aandelen lonken naar uw portefeuille
Op grond van technische analyse hebben we de afgelopen drie maanden een reeks internationale aandelen een koopadvies gegeven. Met een beleggingshorizon van twaalf maanden zien wij het zonnig in voor deze aandelen. U vindt de kooptips hier op een rijtje. Lees meer

4. Koersdip AMG biedt mooie koopkans
AMG heeft afgelopen jaar een recordwinst behaald. De beurskoers is echter sinds begin 2018 fors gedaald, met name door de prijsdaling van bepaalde grondstoffen en het handelsconflict tussen China en de VS.  Lees meer

5. De crème de la crème van internationale aandelen
Wij hebben vijftien buitenlandse Koerswijzer-aandelen de afgelopen drie maanden een koopadvies gegeven, van Allianz tot Walt Disney. Op grond van fundamentele analyse verwachten wij dat deze internationale aandelen rendement zullen opleveren. Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. BASF en meer gratis kooptips
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze kooptips en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal kooptips open voor niet-abonnees. Deze week is dat onder meer BASF, dat de bodem inmiddels wel heeft bereikt. Lees meer

2. Facebook en meer gratis verkooptips
Voor diverse internationale aandelen staat het sein op dit moment op rood. Daarvoor hebben wij de afgelopen tijd een verkoopadvies gegeven. Van drie van deze verkooptips lichten wij nu een tipje van de sluier op: ter kennismaking zijn ze ook toegankelijk voor niet-abonnees.  Lees meer

3. De worsteling van KPN, en nog twee verkooptips
KPN heeft moeite om zich te positioneren. Het aandeel krijgt dan ook een verkoopadvies van ons. Ter kennismaking is dat gratis beschikbaar voor niet-abonnees. Net als twee andere verkooptips. Lees meer

4. Column: hou de goudprijs in de gaten
Het bepalen van een stijgende trend is eenvoudig: hogere toppen en hogere bodems. Die eenvoud verklaart waarom er zoveel beleggers zijn die liever naar een grafiek kijken dan een jaarverslag uit te spitten op zoek naar waardevolle beleggingsinformatie. Lees meer

 

5. Deze aandelen komen het dal niet uit
Voor 27 toonaangevende internationale aandelen zien wij het op dit moment somber in. We hebben ze de afgelopen drie maanden een verkoopadvies gegeven, omdat zij er vooralsnog niet in slagen ons vertrouwen te winnen. Ter kennismaking stellen wij nu drie van die verkoopadviezen open voor niet-abonnees. Lees meer


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.