image description
Portefeuille Stephen Hendriks

Defensieve Portefeuille

Het belangrijkste doel van de defensieve portefeuille is om het vermogen op lange termijn in stand te houden. Op de tweede plaats komt pas vermogensgroei. Dat betekent dat wij tevreden zijn als wij in een neergaande beurs minder verliezen dan de AEX en dat wij ermee kunnen leven als wij in een opgaande beurs minder winnen dan de AEX.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Defensieve Portefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Defensieve portefeuille verder onder druk
OpinieKarel Mercx, 31 jul 12:25

Defensieve portefeuille verder onder druk

In de afgelopen weken is de euro elke week gestegen tegenover de Amerikaanse dollar. Ongeveer drie kwart van het belegde gedeelte van de defensieve portefeuille bestaat uit beleggingen buiten de eurozone. Dit betekent dat de rendementen van de portefeuille nog verder onder druk zijn komen te staan.

0 0
Afbeelding bij artikel Defensief portefeuille: Koers WPP daalt verder
OpinieKarel Mercx, 18 jul 12:20

Defensief portefeuille: Koers WPP daalt verder

De koers van WPP bereikte afgelopen maandag een dieptepunt in 2017. Er zijn geen directe bedrijfsgerelateerde redenen waarom het Britse reclamebureau zo slecht presteert.

0 0

Video's

Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over de defensieve portefeuille
OpinieAnneloes Viskil, 10 mrt 16:11

VIDEO: Dit moet u weten over de defensieve portefeuille

Lees meer over de defensieve portefeuille Wilt u meer lezen over de defensieve portefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0
Afbeelding bij artikel Zijn aandelen onder- of overgewaardeerd?
OpinieKarel Mercx, 9 mrt 2016 16:15

Zijn aandelen onder- of overgewaardeerd?

Van de verschillende vermogenscategorieën zijn aandelen de belangrijkste component in elke beleggingsportefeuille. Dit komt omdat aandelen zo volatiel zijn. Het is in de geschiedenis geregeld voorgekomen dat aandelen in een paar jaar tijd in waarde halveren of verdubbelen.

0 0