Registreren als abonnee

Op onze uitgebreide website vindt u nu:

 • Alle artikelen uit het magazine, verrijkt met video’s en interactieve grafieken
 • Direct advies en achtergrondinformatie over actuele beleggingsthema’s
 • Continu inzicht in al onze adviezen en het verloop daarvan
 • Volledig inzicht in de opbouw en ontwikkeling van onze voorbeeldportefeuilles
 • Alerts die u direct op de hoogte brengen van alle advieswijzigingen en portefeuilletransacties
Registreer u nu om toegang te krijgen tot deze producten en diensten. Vul hieronder uw postcode en abonneenummer in zodat wij uw gegevens kunnen ophalen in de administratie van Beleggers Belangen.
U kunt het abonneenummer vinden in uw welkomsmail of boven uw adres op de seal van Beleggers Belangen die u wekelijks ontvangt. Wanneer u onlangs een abonnement heeft afgesloten staat uw abonneenummer op de brief die u van ons ontvangen heeft.

 

Mijn registratie is niet geslaagd. Wat moet ik doen?

Hiervoor zijn verschillende oorzaken.

 1. Er zit een typfout in uw abonneenummer
  Het abonneenummer is een lange cijferreeks: het is goed mogelijk dat u een typfout heeft gemaakt. Controleert u dat alstublieft.
 2. U heeft een buitenlands adres
  Bij een buitenlandse postcode is een landcode vermeld, bijvoorbeeld FR voor Frankrijk. Deze landcode dient u niet in te voeren bij de registratie.
 3. U heeft geen abonnement op Beleggers Belangen.
  Registreren is alleen mogelijk voor abonnees op het weekblad Beleggers Belangen.
 4. Uw abonnement is nog niet bekend in het registratiesysteem.
  Nieuwe abonnees kunnen zich vanaf de eerste maandag ná ontvangst van het eerste papieren exemplaar registreren voor beleggersbelangen.nl.
 5. Uw abonneenummer is al gebruikt voor een registratie
  Een abonneenummer kan voor precies één registratie worden gebruikt. Wellicht heeft iemand anders in uw omgeving (uit uw gezin, of uit uw huis) het abonneenummer al gebruikt voor een registratie bij beleggersbelangen.nl.

Voor vragen over het inloggen, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer is 085 8888 181. U kunt ook mailen: klantenservice@beleggersbelangen.nl

Inloggen
Bent u al geregistreerd, dan kunt u uzelf niet nogmaals registreren voor beleggersbelangen.nl. Maar u kunt wél direct inloggen. Dit doet u rechtsboven in de hoek bij het inlogicoontje: inlog icoon