image description

Artikelen

Updates

Update

Glencore

Advies
houden
Update

RELX

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Update

BAM

Advies
houden

Filters

van:
t/m:
Afbeelding bij artikel Susquehanna verlaagt advies Under Armour na uitspraken topman over Trump
OpinieChristian Slagter, 25 feb 08:55

Susquehanna verlaagt advies Under Armour na uitspraken topman over Trump

Kevin Plank, topman van sportmerk Under Armour, zei onlangs dat president Trump als ‘pro-business president’ een echte aanwinst is voor de Verenigde Staten. Vreemd is deze uitspraak niet, aangezien Plank banden heeft met de regering van Trump, maar in het huidige grillige politieke klimaat valt dit soort uitlatingen niet altijd goed.

0 0
Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over Portefeuille NL
OpinieAnneloes Viskil, 24 feb 16:47

VIDEO: Dit moet u weten over Portefeuille NL

Lees meer over Portefeuille NL Wilt u meer lezen over de dividendportefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0
Afbeelding bij artikel Dow Jones profiteert van Trump
OpinieHendrik Jan Davids, 24 feb 11:19

Dow Jones profiteert van Trump

Het technische beeld van de Dow Jones Industrials is uitstekend, vooral na de verkiezing van Donald Trump. Het meest in het oog springend is de scherpe koersstijging na de verkiezing van 8 november jongstleden. Sindsdien heeft de Dow Jones Industrials niet meer achterom gekeken en handelt de moeder van alle aandelenindices op een recordniveau.

0 0
Afbeelding bij artikel AEX gaat in gevecht met 510
OpinieHendrik Jan Davids, 24 feb 10:42

AEX gaat in gevecht met 510

De AEX-index heeft zoals wij voorzagen de adempauze in de eerste weken van 2017 met een uitbraak aan de bovenkant afgesloten. Het positieve technische beeld krijgt daarmee de verwachte bevestiging. Rond het psychologische 500-niveau verwachten wij dit keer weinig weerstand. Belangrijker is het 510-niveau dat wordt gemarkeerd door het hoogtepunt uit 2015.

0 0
Afbeelding bij artikel Eurocrisis
DossierRedactie Beleggers Belangen, 24 feb 10:10

Eurocrisis

De Europese overheden hebben niet alleen te veel geld uitgegeven, zij geven nog steeds te veel geld uit. Dit zorgt ervoor dat obligatiebeleggers de aanval hebben geopend. De ECB heeft deze eerste aanval goed gepareerd door banken voor drie jaar lang onbeperkte liquiditeiten toe te zeggen. Maar op lange termijn lost dit niets op.

0 0
Afbeelding bij artikel Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 8
OpinieErik Klooster, 24 feb 10:00

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 8

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

0 0
Afbeelding bij artikel Van de familie moet je het hebben
OpinieIvan Snurer, 24 feb 09:35

Van de familie moet je het hebben

Kleinschaligheid, nepotisme en zakkenvullers, dat is het imago van familiebedrijven. Maar op de beurs is het een publiek geheim dat zij succesvoller en veerkrachtiger zijn dan andere bedrijven én hogere rendementen bieden. Dus komt Euronext eindelijk aanzetten met eigen index. Mooi, eens kijken welke parels er in zitten.

0 0
Afbeelding bij artikel Optietip 24: Ondergewaardeerd
OpinieHildo Laman, 23 feb 18:27

Optietip 24: Ondergewaardeerd

Het aandeel van internetbedrijf Yahoo is ondergewaardeerd ten opzichte van de zogenaamde ‘som der delen’. Het belang van 15% dat Yahoo in Alibaba heeft, samen met de te verkopen internetactiviteiten (ondanks de recent verlaagde prijs) en de cash die Yahoo nog heeft zijn in totaal meer waard dan de beurswaarde van Yahoo.

0 0
Afbeelding bij artikel Linde klaar voor stijging in de komende weken
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 23 feb 16:03

Linde klaar voor stijging in de komende weken

Het trendbeeld van Linde is nog steeds positief. De lichte correctie vanaf het hoogtepunt in december op €165 is niet verontrustend en een normaal onderdeel van de stijgende trend. Het feit dat de correctie plaatsvond onder lage omzetten bevestigt dat de verkoopdruk beperkt is gebleven.

0 0
Afbeelding bij artikel Orange heeft last van apathische beleggers
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 23 feb 15:45

Orange heeft last van apathische beleggers

Orange kenmerkt zich al lange tijd door een neutraal technisch beeld. In de weekgrafiek is te zien dat tussentijdse koersdalingen goed worden opgevangen door het steunniveau rond €13. Aan de bovenkant blijven de uitslagen in de laatste maanden beperkt tot €15. Dat betekent dat er een goed evenwicht is tussen vraag en aanbod.

0 0
Afbeelding bij artikel (Voorlopig) ex-dividend overzicht Nederland/Europa
OpinieMenno van Hoven, 23 feb 15:24

(Voorlopig) ex-dividend overzicht Nederland/Europa

De dividendagenda voor 2017 begint steeds meer vorm te krijgen nu veel Nederlandse en Europese bedrijven met hun jaarcijfers komen. We maken een overzicht van de eerstvolgende Nederlandse en Europese aandelen die ex-dividend gaan.

0 0
Afbeelding bij artikel Lezersvraag: Is de koersdaling van Impax een goed moment om in te stappen?
OpinieJeroen Boogaard, 23 feb 14:55

Lezersvraag: Is de koersdaling van Impax een goed moment om in te stappen?

Impax Laboratories richt zich vooral op generieke geneesmiddelen in bepaalde niches, waaronder medicijnen tegen astma en een noodpen met epinefrine tegen allergische reacties. Daarnaast heeft het Amerikaanse concern een aantal merkmedicijnen tegen de ziekte van Parkinson. Het afgelopen jaar is de koers gehalveerd doordat de concurrentie voor een aantal belangrijke generieke geneesmiddelen sterk is toegenomen.

0 0
Afbeelding bij artikel Hochtief schoolvoorbeeld van kracht
Technische AnalyseHendrik Jan Davids, 23 feb 14:44

Hochtief schoolvoorbeeld van kracht

Hochtief is een schoolvoorbeeld van de kracht van een eenmaal in gang gezette trend. Na de start daarvan in februari 2015 heeft de stijgende trend niet meer achterom gekeken en is de koersvorming altijd boven het 40-weeks gemiddelde gebleven. Het resultaat is dat recent het koersdoel op €140 is bereikt.

0 0