Updates

Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
houden
Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Brunel

Advies
houden
Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Royal Dutch Shellº

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BP

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Nieuwe Steen Investments

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen

Updates

Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Tesla

Advies
houden
Aandelen Nederland

BAM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Brunel

Advies
houden
Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Royal Dutch Shellº

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

BP

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Nieuwe Steen Investments

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
kopen
Overig Lotte van Winsen, 1 mrt 2019 16:00

Populair deze week: Buybacks: dividend met hulpmotor

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Buybacks: dividend met hulpmotor.

Betaalde artikelen:

1. Buybacks: dividend met hulpmotor
Bedrijven die aandelen inkopen doen het goed op de beurs, mede door de lage rente. Maar moeten beursgenoteerde bedrijven met overtollige geldreserves wel eigen aandelen kopen? Tot begin jaren tachtig waren buybacks in de Verenigde Staten verboden. Zij verstoorden de markt. Lees meer

2. De F-score van Nederlandse aandelen
Volgend jaar maart is het twintig jaar geleden dat Joe Piotroski zijn raamwerk voor het voetlicht bracht. Met de F-score selecteert u ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen. Enkel de aandelen die in het raamwerk een zeven of hoger scoren zijn als belegging interessant. Lees meer

3. Drie kanshebbers in de technologiesector
Wat zijn onder de technologiebedrijven de Apples en Netflixen van de toekomst? Drie bedrijven hebben het potentieel om heel hard te gaan groeien, terwijl ze financieel vooralsnog gezond zijn. Lees meer

4. Een handvol kooptips voor Nederlandse aandelen
Veel zijn het er niet, maar we hebben de afgelopen drie maanden een reeksje kooptips gegeven voor Nederlandse aandelen. Zeven in totaal. U vindt ze hier, inclusief toelichting. De adviezen zijn gebaseerd op technische analyse.  Lees meer

5. De impact van het dividend
Indexprovider Standard and Poor’s heeft voor elke dividendindex een Europese tegenhanger. Van de S&P Europe 350 Shareholders Yield bestaat echter geen Amerikaanse equivalent; men houdt het op de S&P 500 Buyback. Wat is de impact van het dividend?Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Aandelen waarvan wij veel verwachten
Elke vier weken plaatsen we op onze website het overzicht van Nederlandse kooptips op basis van technische analyse. Ter kennismaking stellen we steeds enkele kooptips open voor niet-abonnees. Deze keer een supermarktketen en twee andere gratis koopadviezen. Lees meer

2. De worsteling van KPN, en nog twee verkooptips
KPN heeft moeite om zich te positioneren. Het aandeel krijgt dan ook een verkoopadvies van ons. Ter kennismaking is dat gratis beschikbaar voor niet-abonnees. Net als twee andere verkooptips. Lees meer

3. Column: hou de goudprijs in de gaten
Het bepalen van een stijgende trend is eenvoudig: hogere toppen en hogere bodems. Die eenvoud verklaart waarom er zoveel beleggers zijn die liever naar een grafiek kijken dan een jaarverslag uit te spitten op zoek naar waardevolle beleggingsinformatie. Lees meer

4. Facebook en meer gratis verkooptips
Voor diverse internationale aandelen staat het sein op dit moment op rood. Daarvoor hebben wij de afgelopen tijd een verkoopadvies gegeven. Van drie van deze verkooptips lichten wij nu een tipje van de sluier op: ter kennismaking zijn ze ook toegankelijk voor niet-abonnees.  Lees meer

5. Deze aandelen komen het dal niet uit
Voor 27 toonaangevende internationale aandelen zien wij het op dit moment somber in. We hebben ze de afgelopen drie maanden een verkoopadvies gegeven, omdat zij er vooralsnog niet in slagen ons vertrouwen te winnen. Ter kennismaking stellen wij nu drie van die verkoopadviezen open voor niet-abonnees. Lees meer


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.