Advertentie Het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds

Kansen moet je grijpen | Van voorbeeld naar praktijk

Het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds | Wat is het en wat kan ik ermee?

Het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds is een beleggingsfonds gebaseerd op de Dividendportefeuille, die in 2011 door de redactie van Beleggers Belangen is opgezet.

Met het fonds komt Beleggers Belangen tegemoet aan de wens van veel beleggers om op toegankelijke wijze te investeren in de succesvolle Dividendportefeuille..

Ddrijvende krachten  

  • Het prospectus van het Dividendfonds vindt u hier

  • De essentiële-informatiedocument vindt u hier

  • De veel gestelde vragen (FAQ) vindt u hier

Het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds 

Bij het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds zijn twee partijen betrokken. Beleggers Belangen verstrekt de research over de samenstelling van de Dividendportefeuille aan Alpha Based Capital Fund Management B.V.. Alpha Based Capital Fund is de beheerder van het fonds, heeft het beleggingsbeleid en de -richtlijnen/restricties vastgesteld en de aanmelding van het fonds bij de toezichthouder AFM verzorgd.

Net als de voorbeeldportefeuille belegt het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds in tientallen kwaliteitsaandelen uit ontwikkelde landen, met een jaarlijks dividendinkomen uit de portefeuille en een optimaal rendement op lange termijn door het herbeleggen van dividend.

Voor de belegger betekent de komst van het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds dat de volledige portefeuille gevolgd kan worden aan de hand van slechts één transactie. Door middel van aanschaf van het fonds wordt automatisch deelgenomen in de strategie van de Dividendportefeuille, inclusief alle wijzigingen.

Het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds is bij uw broker te vinden via de ISIN-code NL00150001B1

Met slechts één transactie beleggen in kwaliteitsaandelen

De resultaten van de Dividendportefeuille van Beleggers Belangen zijn het afgelopen decennium niet onopgemerkt gebleven. Veel abonnees van Beleggers Belangen volgen de beleggingsideeën van de Dividendportefeuille al jaren nauwgezet. We zien ook een steeds groeiende behoefte om deze voorbeeldportefeuille op een eenvoudiger manier te volgen. Die kans krijgen beleggers nu!

Het beleggingsbeleid van het Beleggers Belangen Dividend Groei Fonds is bepaald door Alpha Based Capital Fund Management B.V. en is gebaseerd op de Dividendportefeuille van Beleggers Belangen.

Slechts één transactie