Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description

Stephen Hendriks

Stephen Hendriks (1970) werkt sinds 1998 voor Beleggers Belangen. Na een studie Economie met specialisaties Macro-Economie en Financiering wilde hij de beleggerswereld in. Zijn keuze viel op Beleggers Belangen, een platform waar hij in volledige onafhankelijkheid zijn analyses zou kunnen schrijven. Stephen begon als redacteur, en is sinds 2001 adjunct-hoofdredacteur. Hij richt zich bij Beleggers Belangen vooral op assetallocatie en beleggingsstrategie. Zijn kennis op deze terreinen zet hij niet alleen in bij het beheer van verschillende portefeuilles, maar ook bij de door hem opgezette rubriek Beurs & Economie. Stephen is beheerder van de Pensioenportefeuille en beheert samen met Karel Mercx de Defensieve portefeuille. Ook maakt hij deel uit van het team dat de ETF-portefeuille beheert. Daarnaast schrijft hij sinds eind jaren ’90 over de sectoren Farmacie en Nutsbedrijven en is hij specialist op het terrein van bedrijfsobligaties. Zijn boekenkast is gevuld met alles wat maar met beleggen te maken heeft, van de klassiekers tot financieel-historische en kwantitatieve werken. Stel mij een vraag

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Artikelen

Afbeelding bij artikel Anne Marden: ‘Gezondheidszorg is meer dan farma en biotech’
OpinieStephen Hendriks, 16 nov 09:00

Anne Marden: ‘Gezondheidszorg is meer dan farma en biotech’

De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan razendsnel. Niet alleen in de biotechnologie maar ook in de medische technologie en -dienstverlening. Aan fondsbeheerder Anne Marden de taak de meest aantrekkelijke aandelen in deze brede sector te selecteren.

0 0
Afbeelding bij artikel ‘Prijsdaling van zilver is te hard gegaan’
OpinieStephen Hendriks, 4 nov 10:00

‘Prijsdaling van zilver is te hard gegaan’

De prijsdaling van zilver is te snel gegaan, meent ­WisdomTree. De zilverprijs kende een desastreus kwartaal, stelt de ETF-aanbieder. Dat was deels het gevolg van de dalende goudprijs, waarmee de zilverprijs een hoge correlatie heeft.

0 0

tip van de week

Tip van de week: Aristocrat met uitzonderlijk hoog dividend
foto van Menno van Hoven
expert
Menno van Hoven

tip terugblik (12-11-18)

Tipterugblik: McDonald’s
foto van Jaap Barendregt
expert
Jaap Barendregt

Video's