image description
Portefeuille Menno van Hoven

Dividendportefeuille

Het doel van de dividendportefeuille is om op lange termijn een zo hoog mogelijk totaalrendement te behalen. Alle aandelen in portefeuille keren een stabiel of vaak jaarlijks groeiend dividend uit dat vier keer per jaar wordt herbelegd. In het maandelijkse Dividend E-magazine van Beleggers Belangen leest u alles over de door Menno van Hoven beheerde dividendportefeuille.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Dividendportefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Dividendportefeuille: nieuw record na uitstekende week
OpinieMenno van Hoven, 21 jun 09:53

Dividendportefeuille: nieuw record na uitstekende week

De dividendportefeuille passeerde voor het eerst de grens van €270.000, met laatste aankoop Amer Sports als grootste stijger (+7%). Ook de twee voorlaatste aankopen, Thermador en CoreSite, deden het prima met winsten van 6% en 4,5%. Daardoor is CoreSite Realty na krap drie maanden al goed voor een winst van 27%.

0 0
Afbeelding bij artikel Dividendportefeuille: zwaargewichten onder druk
OpinieMenno van Hoven, 13 jun 15:07

Dividendportefeuille: zwaargewichten onder druk

De dividendportefeuille (+8,4% in 2017) deed een klein stapje terug door koersdruk bij onder meer Microsoft, Roche, Sanofi, Unilever en LVMH, allemaal zwaarwegende aandelen die 3% of meer kwijtraakten. Positief is dat de slechtst presterende aandelen juist een prima week kenden, met Simon Property (+4,9%), Chevron (+4,7%) en VF Corp (+3,7%) als grootste stijgers.

0 0

Video's

Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over de dividendportefeuille
OpinieRedactie Beleggers Belangen, 10 feb 16:06

VIDEO: Dit moet u weten over de dividendportefeuille

Lees meer over dividend in het E-Magazine Wilt u meer lezen over de dividendportefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0