image description
Portefeuille Menno van Hoven

Dividendportefeuille

Het doel van de dividendportefeuille is om op lange termijn een zo hoog mogelijk totaalrendement te behalen. Alle aandelen in portefeuille keren een stabiel of vaak jaarlijks groeiend dividend uit dat vier keer per jaar wordt herbelegd. In het maandelijkse Dividend E-magazine van Beleggers Belangen leest u alles over de door Menno van Hoven beheerde dividendportefeuille.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Dividendportefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Dividendportefeuille: Nieuwe aankoop
OpinieMenno van Hoven, 17 okt 13:17

Dividendportefeuille: Nieuwe aankoop

De dividendportefeuille kende een sterke week waarin het rendement in 2017 opliep tot 9,3% waardoor het totaalrendement sinds 2011 is opgelopen tot +165,7%. Vorige week donderdag werd de opbrengst van het verkochte aandeel Walgreens Boots Alliance belegd in een nieuwe positie.

0 0
Afbeelding bij artikel Tipterugblik: PPG Industries
OpinieMenno van Hoven, 16 okt 11:04

Tipterugblik: PPG Industries

Een jaar geleden was de Amerikaanse verf- en coatingsproducent PPG Industries tip van de week, op een koers van $92,66. Het aandeel van deze Dividend Aristocrat, die vanaf dag één in de dividendportefeuille zit, was op dat moment flink teruggevallen na een winstwaarschuwing.

0 0
Afbeelding bij artikel Dividendportefeuille: Toch afscheid van Walgreens
OpinieMenno van Hoven, 10 okt 12:25

Dividendportefeuille: Toch afscheid van Walgreens

Het nieuws dat veelvraat Amazon steeds dichterbij een gevreesde (online) toetreding tot de ‘prescription drugs’ markt komt raakte Walgreens Boots Alliance hard met een koers die wegzakte van $76,95 naar $70,87.

0 0

Video's

Afbeelding bij artikel VIDEO: Dit moet u weten over de dividendportefeuille
OpinieRedactie Beleggers Belangen, 10 feb 16:06

VIDEO: Dit moet u weten over de dividendportefeuille

Lees meer over dividend in het E-Magazine Wilt u meer lezen over de dividendportefeuille maar bent u nog geen abonnee? Profiteer dan nu van onze welkomactie! Lees Beleggers Belangen digitaal 6 weken voor €5,95. www.beleggersbelangen.

0 0