image description
Portefeuille Menno van Hoven

Dividendportefeuille

Het doel van de dividendportefeuille is om op lange termijn een zo hoog mogelijk totaalrendement te behalen. Alle aandelen in portefeuille keren een stabiel of vaak jaarlijks groeiend dividend uit dat vier keer per jaar wordt herbelegd. In het maandelijkse Dividend E-magazine van Beleggers Belangen leest u alles over de door Menno van Hoven beheerde dividendportefeuille.

Rendement

Vanaf start
YTD
Actuele waarde

Portefeuille prestatie

Waardeverloop Dividendportefeuille

Gerelateerde artikelen

Afbeelding bij artikel Dividendportefeuille: Exit Procter & Gamble
OpinieMenno van Hoven, vandaag 14:32

Dividendportefeuille: Exit Procter & Gamble

Het jaar 2017 is zoals verwacht moeizaam van start gegaan voor de dividendportefeuille, die bij de slotkoersen van maandag 16 januari goed is voor een minimale winst van 0,2%. Na de verkoop vorige week van Procter & Gamble bestaat de portefeuille nog uit 38 aandelen en is de kaspositie opgelopen tot een recordniveau van 6,2%.

0 0
Afbeelding bij artikel Dividendportefeuille: ook dubbele cijfers in 2016
OpinieMenno van Hoven, 6 jan 10:55

Dividendportefeuille: ook dubbele cijfers in 2016

Na een sterk slotakkoord, met vooral veel hulp van de sterke dollar, wist de dividendportefeuille het jaar 2016 uiteindelijk af te sluiten met een rendement van 10,05%. Het is daarmee het zesde opeenvolgende jaar dat er een dubbelcijferig rendement werd gerealiseerd. In totaal werd er in 2016 €6122 aan dividend geïncasseerd, tegen €5908 in 2016.

0 0
Afbeelding bij artikel Dividendportefeuille terug naar 39 aandelen
OpinieMenno van Hoven, 22 dec 2016 15:07

Dividendportefeuille terug naar 39 aandelen

Met een winst van 11,6% per 21 december is het (toch nog) goed mogelijk dat de dividendportefeuille voor het zesde opeenvolgende jaar met een dubbelcijferig rendement gaat afsluiten. Vorige week nam ik afscheid van één Amerikaans aandeel.

0 0

Video's