Updates

Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Novartis

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Novartis

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Overig Sandy Knijpinga, 15 mrt 16:00

Populair deze week: Winstprimeur voor Pharming

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Winstprimeur voor Pharming.

Betaalde artikelen:

1. Winstprimeur voor Pharming
Biotechnologiebedrijf Pharming heeft in 2018 voor het eerst in de geschiedenis winst geboekt. Beleggers waren al vooruitgelopen op goede cijfers en reageerden teleurgesteld op het uitblijven van overname-interesse. Lees meer

2. Pas op voor de Dobermann-strategie
De theorie van de Dogs of the Dow is de simpelste dividendstrategie ter wereld. De update daarvan, de Dobermann-strategie, is een betere manier om uit de toonaangevende Dow Jones-index kansrijke dividendaandelen te selecteren. Lees meer

3. Dit zijn onze 33 koopadviezen voor Nederlandse aandelen
Maar liefst 33 Nederlandse aandelen hebben de afgelopen drie maanden van ons een koopadvies gekregen. Ze kunnen een aanwinst zijn voor uw portefeuille. Hier vindt u de 33 koopadviezen op een rij. Lees meer

4. Koersdip AMG biedt mooie koopkans
AMG heeft afgelopen jaar een recordwinst behaald. De beurskoers is echter sinds begin 2018 fors gedaald, met name door de prijsdaling van bepaalde grondstoffen en het handelsconflict tussen China en de VS. Lees meer

5. De crème de la crème van internationale aandelen
Wij hebben vijftien buitenlandse Koerswijzer-aandelen de afgelopen drie maanden een koopadvies gegeven, van Allianz tot Walt Disney. Op grond van fundamentele analyse verwachten wij dat deze internationale aandelen rendement zullen opleveren. Lees meer

Gratis artikelen:

1. Florerend Ahold Delhaize en meer gratis koopadviezen
De afgelopen drie maanden hebben we maar liefst 33 Nederlandse aandelen koopadviezen gegeven. Op basis van fundamentele analyse verwachten we er een positief rendement van. Ter kennismaking stellen we nu drie Nederlandse kooptips open voor niet-abonnees. Lees meer

2. Beleggers zijn niet veilig bij deze aandelen
Zoekt u veiligheid – en dat doen de meeste beleggers toch min of meer – dan zit u bij de drie aandelen in dit stukje niet goed. Het is een selectie uit een lijst van 25 aandelen die wij gisteren publiceerden. Dit zijn internationale aandelen met een verkoopadvies op basis van technische analyse. Ter kennismaking stellen we er nu drie open voor niet-abonnees. Lees meer

3. BASF en meer gratis kooptips
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze kooptips en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal kooptips open voor niet-abonnees. Deze week is dat onder meer BASF, dat de bodem inmiddels wel heeft bereikt. Lees meer

4. Facebook en meer gratis verkooptips
Voor diverse internationale aandelen staat het sein op dit moment op rood. Daarvoor hebben wij de afgelopen tijd een verkoopadvies gegeven. Van drie van deze verkooptips lichten wij nu een tipje van de sluier op: ter kennismaking zijn ze ook toegankelijk voor niet-abonnees. Lees meer

5. De worsteling van KPN, en nog twee verkooptips
KPN heeft moeite om zich te positioneren. Het aandeel krijgt dan ook een verkoopadvies van ons. Ter kennismaking is dat gratis beschikbaar voor niet-abonnees. Net als twee andere verkooptips. Lees meer

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.