Beleggers Belangen Academy - BeleggersBelangen.nl

Updates

Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Beleggers Belangen Academy

 

Introductie Beleggers Belangen Academy

U belegt in aandelen, obligaties en misschien beleggingsfondsen. Maar hoe passen al die beleggingen in een beleggingsstrategie die zorgt dat u uw financiële doelen behaalt? U bent niet de enige ervaren belegger die zoekt naar een goed doordachte strategie om vermogen op te bouwen.

Word een betere belegger
Binnen de Academy delen de specialisten van Beleggers Belangen hun bewezen kennis over beleggen. Daarmee leert u op een gestructureerde manier vermogen opbouwen, in lijn met uw financiële doel(en).

Deelnemers beoordelen de opleiding met een 8,5!
De opleidingen binnen Beleggers Belangen Academy bieden de kwaliteit die u van Beleggers Belangen gewend bent. Tevreden deelnemers zijn voor ons de enige maatstaf voor het succes van de opleiding. Deelnemers beoordelen de opleiding Gestructureerd opbouwen van vermogen met een 8,5 en reageren enthousiast:

– ‘Goede structuur, goede beleggingsspecialisten met enorm veel kennis!’
– ‘Een goede cursus die vanaf de basis een fundament legt om een beleggingsplan voor jezelf op te bouwen, met voldoende mogelijkheid om vragen te stellen’
– ‘ Heeft bij mij de ogen geopend om nog eens goed naar mijn portefeuille te kijken

Doet u mee?

We kunnen niet wachten om u te ontmoeten bij de Beleggers Belangen Academy. Op dit moment biedt de Academy twee opleidingen aan: Gestructureerd opbouwen van vermogen en Beter beleggen met ETF’s en beleggingsfondsen. Unieke opleidingen voor beleggers die op een gestructureerde manier vermogen willen opbouwen binnen de beleggingsportefeuille. Wilt u hier meer over weten? Schrijf u dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. 

De Specialisten

Stephen Hendriks (1970) werkt sinds 1998 voor Beleggers Belangen. Stephen begon als redacteur, en is sinds 2001 adjunct-hoofdredacteur.

Lees verder

 

Stel Stephen een vraag

 

Karel Mercx (1981) is sinds 1 september 2015 beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Hij werkte tussen 2007-2013 ook al voor Beleggers Belangen in de functie van redacteur. In de jaren 2013-2015 was Karel als beleggingsspecialist actief voor broker Lynx.

Lees verder
Stel Karel een vraag

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat zijn de voordelen van online studeren bij Beleggers Belangen Academy?
Wat als ik een inhoudelijke vraag heb over mijn opleiding?
Krijg ik direct toegang tot alle modules?
Kan ik deelnemen aan de interactieve webinars?
Welke computer heb ik nodig om deel te nemen aan de opleidingen?
Kan ik de opleidingen op een tablet volgen?
Is internetverbinding nodig voor het volgen van de opleidingen?
Mijn vraag staat er niet bij

CONTACT

Heeft u in de tussentijd nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen (of kijk in het overzicht van de meest gestelde vragen). U kunt ons benaderen via beleggersbelangenacademy@onebusiness.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Beleggers Belangen Academy? Geef dan hier uw e-mailadres op. U ontvangt dan informatie over de opleiding en de nieuwsbrief met tips om beter te beleggen.