Beleggers Belangen Academy

160004330-belbel-academy-button_header-beoordelen-met-8

Introductie Beleggers Belangen Academy

U belegt in aandelen, obligaties en misschien beleggingsfondsen. Maar hoe passen al die beleggingen in een beleggingsstrategie die zorgt dat u uw financiële doelen behaalt? U bent niet de enige ervaren belegger die zoekt naar een goed doordachte strategie om vermogen op te bouwen. Daarom heeft Beleggers Belangen Academy de opleiding Gestructureerd opbouwen van vermogen ontwikkeld.

Word een betere belegger
Binnen de Academy delen de specialisten van Beleggers Belangen hun bewezen kennis over beleggen. Daarmee leert u op een gestructureerde manier vermogen opbouwen, in lijn met uw financiële doel(en).

Deelnemers beoordelen de opleiding met een 8!
De opleidingen binnen Beleggers Belangen Academy bieden de kwaliteit die u van Beleggers Belangen gewend bent. Tevreden deelnemers zijn voor ons de enige maatstaf voor het succes van de opleiding. Deelnemers beoordelen de opleiding Gestructureerd opbouwen van vermogen met een 8 en reageren enthousiast:

  • ‘Goede structuur, goede beleggingsspecialisten met enorm veel kennis’
  • ‘ Een goede cursus die vanaf de basis een fundament legt om een beleggingsplan voor jezelf op te bouwen, met voldoende mogelijkheid om vragen te stellen’
  • ‘ Heeft bij mij de ogen geopend om nog eens goed naar
    mijn portefeuille te kijken’

Doet u mee?

We kunnen niet wachten om u te ontmoeten in de Beleggers Belangen Academy. Op 31 oktober is de online leeromgeving van de eerste opleiding gestart: Gestructureerd opbouwen van vermogen. Ook zijn er in 2017 weer klassikale opleidingsdagen. Een unieke opleiding voor beleggers die op een gestructureerde manier vermogen willen opbouwen binnen de beleggingsportefeuille. U kunt zich nu al inschrijven:

Bekijk deze opleiding

 

De Specialisten

Stephen Hendriks

Stephen Hendriks (1970) werkt sinds 1998 voor Beleggers Belangen. Stephen begon als redacteur, en is sinds 2001 adjunct-hoofdredacteur.

Lees verder

 

Stel Stephen een vraag

Karel Mercx

Karel Mercx (1981) is sinds 1 september 2015 beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Hij werkte tussen 2007-2013 ook al voor Beleggers Belangen in de functie van redacteur. In de jaren 2013-2015 was Karel als beleggingsspecialist actief voor broker Lynx.

Lees verder
Stel Karel een vraag

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben een ervaren belegger, is deze opleiding voor mij geschikt?
Wat zijn de voordelen van online studeren bij Beleggers Belangen Academy?
Ik volgde nog niet eerder een online opleiding. Hoe werkt dit?
Krijg ik direct toegang tot alle modules?
Wat als ik de opleiding niet gelijk kan afmaken?
Wat als ik een inhoudelijke vraag heb over mijn opleiding?
Kan ik de opleiding tijdens mijn vakantie pauzeren?
Hoe lang is het opleidingsmateriaal beschikbaar?
Wat als ik de opleiding onverhoopt niet kan afronden?
Kan ik de opleiding samen met een partner of vriend volgen?
Kan ik de opleiding op proef proberen?
Kan ik deelnemen aan de interactieve webinars?
Welke computer heb ik nodig om deel te nemen aan de opleidingen?
Kan ik de opleidingen op een tablet volgen?
Is internetverbinding nodig voor het volgen van de opleiding?

CONTACT

Heeft u in de tussentijd nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen (of kijk in het overzicht van de meest gestelde vragen). U kunt ons benaderen via beleggersbelangenacademy@onebusiness.nl of bel op 020 224 8032 .

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom Beleggers Belangen Academy? Geef dan via onderstaande knop uw emailadres op. U ontvangt dan informatie over de opleiding en de nieuwsbrief met tips om beter te beleggen.
Blijf op de hoogte