Updates

Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vopak

Advies
kopen
Lezerscompetitie Johan Brinkman, 8 dec 2022 09:00

Lezerscompetitie | Op zoek naar uw gouden tip voor ’23

0 0 Leestijd ongeveer

Een desastreus eerste halfjaar, een halve zomerrally, nog een crash in het najaar en wéér herstel; het einde nadert van opnieuw een memorabel jaar. En dus buigen beleggers zich over hun strategieën en posities voor 2023.

Voor ons is dat niet anders dan voor u. Om die reden besteden wij, zoals ieder jaar, rond de jaarwisseling veelvuldig aandacht aan onze ideeën voor het nieuwe jaar. En net als ieder jaar kunt u ook weer meedoen aan onze Lezerscompetitie.

Bekend en onbekend

Het aardige van de Lezerscompetitie is dat ieder jaar naast een aantal Nederlandse aandelen ook weer een aantal bekende en onbekende buitenlandse fondsen wordt getipt. De top-5 van aandelen genoteerd op het Beursplein die eind vorig jaar werden aanbevolen, waren Accsys, Aegon, Ebusco, Fugro en Just Eat Takeaway. De bulk van de getipte buitenlandse aandelen betrof Amerikaanse fondsen. Van bekende namen zoals Meta Platforms tot een aantal bij het grote publiek onbekende Nasdaq-aandelen.

Zo kan deelname aan de Lezerscompetitie u niet alleen een mooie prijs opleveren, maar ook inzicht in de waardevolle tips van medebeleggers die u op ideeën kunnen brengen voor het openen van nieuwe posities. Om dit te accentueren, zullen we in januari, als we alle binnengekomen tips op een rijtje hebben gezet en gerubriceerd, een uitgebreid overzicht publiceren van alle lezerstips voor 2023. Zodat u zich hierdoor weer verder kunt laten inspireren.

Over de vorderingen van de competitie publiceren we ieder kwartaal een update van de rendementen, zodat u uw prestaties kunt vergelijken met die van de anderen. De winnaar van de Lezerscompetitie 2023 ontvangt in 2024 een gratis abonnement voor één jaar, de nummers 2 en 3 voor een halfjaar en de nummers 4 en 5 voor een kwartaal. De einduitslag van de Lezerscompetitie van het nu aflopende jaar zullen we eveneens in de publicatie in januari bekend maken.

Mail ons uw tip!

Meedoen met de lezerscompetitie

Tot en met 1 januari heeft u de kans uw gouden tip voor 2023 aan ons door te mailen via beleggersbelangencompetitie@onebusiness.nl. U kunt zoals altijd met alle aandelen en ETF’s meedoen, als het maar geen pennystocks of derivaten zijn. En u kunt tot drie keer per jaar in de competitie van tip wisselen. Wordt het een verliezer van 2022 waarvan u in 2023 een rebound voorziet? Of een stijger van dit jaar die de koerswinst volgend jaar zal continueren? Wij zijn weer nieuwsgierig naar úw tips voor 2023!

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,75 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!
Meer uitleg over inloggen? Lees de FAQ