Advertentie | Het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund

Kansen moet je grijpen | Van voorbeeld naar praktijk

Het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund | Wat is het en wat kan ik ermee?

Het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund is een beleggingsfonds gebaseerd op de Dividendportefeuille, die in 2011 door de redactie van Beleggers Belangen is opgezet.

Met het fonds komt Beleggers Belangen tegemoet aan de wens van veel beleggers om op toegankelijke wijze te investeren in de succesvolle Dividendportefeuille..

Ddrijvende krachten  

Het Fundshare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund 

Bij het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund zijn twee partijen betrokken. Beleggers Belangen verstrekt de research over de samenstelling van de Dividendportefeuille aan FundShare. FundShare is de beheerder van het fonds, heeft het beleggingsbeleid en de -richtlijnen/restricties vastgesteld en de aanmelding van het fonds bij de toezichthouder AFM verzorgd.

Net als de voorbeeldportefeuille belegt het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund in tientallen kwaliteitsaandelen uit ontwikkelde landen, met een jaarlijks dividendinkomen uit de portefeuille en een optimaal rendement op lange termijn door het herbeleggen van dividend.

Voor de belegger betekent de komst van het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund dat de volledige portefeuille gevolgd kan worden aan de hand van slechts één transactie. Door middel van aanschaf van het fonds wordt automatisch deelgenomen in de strategie van de Dividendportefeuille, inclusief alle wijzigingen.

Het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund is bij uw broker te vinden via de ISIN-code NL0015063660

Met slechts één transactie beleggen in kwaliteitsaandelen

De resultaten van de Dividendportefeuille van Beleggers Belangen zijn het afgelopen decennium niet onopgemerkt gebleven. Veel abonnees van Beleggers Belangen volgen de beleggingsideeën van de Dividendportefeuille al jaren nauwgezet. We zien ook een steeds groeiende behoefte om deze voorbeeldportefeuille op een eenvoudiger manier te volgen. Die kans krijgen beleggers nu!

Het beleggingsbeleid van het FundShare UCITS Beleggers Belangen Dividend Fund is bepaald door FundShare en is gebaseerd op de Dividendportefeuille van Beleggers Belangen.

Slechts één transactie