Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen

Populair deze week: aandelen van de excellente belegger

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op Beleggers Belangen? Ons enthousiasme over Buffett werd enthousiast ontvangen en verder de vraag die iedereen beantwoord wilt zien: wordt het een grote of kleine beer?

1. Goedkoop meeliften met de excellente belegger
De huidige crash op de beurzen en de economische crisis zullen ervoor zorgen dat Buffett kan gaan kopen tegen uitverkoopprijzen. Wij zijn enthousiast over het aandeel!

2. Wordt het een kleine of een grote beer?
Het coronavirus maakte een abrupt einde aan de langste bullmarkt ooit. Beleggers vrezen dat de economie zwaar wordt geraakt. Dat zorgt voor grote onrust, waardoor de beurzen binnen de kortste keren in een diepe bearmarkt zitten. De vraag is wanneer die ophoudt.

3. Unibail-Rodamco-Westfield van beurslieveling tot paria
Door het coronavirus moet Unibail-Rodamco-Westfield (URW) zijn winkelcentra in veel landen sluiten. Flinke afwaarderingen liggen voor de hand en de waarde stond al onder druk door de oprukkende internetverkopen.

4. Hoe houdbaar is ‘ons’ dividend?
De coronacrisis leidt tot een stroom van dividendverlagingen. Hoog tijd voor een uitgebreide analyse van de houdbaarheid van het dividend van de aandelen uit onze twee dividendportefeuilles.

5. Dividendportefeuille | Accor verkocht vanwege schrappen dividend
De aandelenpositie in het Franse Accor van de Dividendportefeuille werd vrijdag verkocht nadat het bedrijf bekendmaakte over 2019 geen dividend uit te keren.

Gratis artikelen

1. Deze Nederlandse aandelen schrapten het dividend
De coronapandemie zorgt de laatste weken voor een stortvloed aan dividendverlagingen in Europa. We zetten alle Nederlandse aandelen die de laatste weken hun dividend verlaagden op een rijtje en kijken ook naar de Verenigde Staten, waar het relatief gezien meevalt qua negatieve dividendacties.

2. Legal & General ziet verbetering in markt voor bedrijfsobligaties
Bedrijfsobligaties zijn snel gedaald, maar het vertrouwen erin groeit weer volgens Legal & General.

3. Kepler Cheuvreux verlaagt koersdoelen ING en ABN Amro
De bankenanalisten van Kepler Cheuvreux hebben de koersdoelen voor ABN Amro en ING verlaagd. De koopadviezen voor de twee Nederlandse grootbanken blijven echter in stand.

4. Bank of America: doe mee met de Fed
Bank of America raadt beleggers aan om goed te kijken wat de Fed doet.

5. Lezersvraag | Onze kijk op de tariefsverhoging van Flatex
De Nederlandse brokermarkt blijft in beweging. Nadat Flatex eind 2019 bekendmaakte DeGiro over te nemen, heeft het nu laten weten op transactiekosten in rekening te gaan brengen.

Verder waren zoals elke week ook ‘de advieswijzigingen’ en ‘populair deze week’ weer bij de lijst van best gelezen artikelen.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!