Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden
Aandelen Nederland

NIBC

Advies
verkopen
Uitgelicht Johan Brinkman, 3 apr 15:31

Adviezenoverzicht | Dividenddomper, verkoopgolf en verliezersdoolhof

0 0 Leestijd ongeveer

Ook aan het begin van het tweede kwartaal staat het wekelijkse adviezenoverzicht van Beleggers Belangen grotendeels in het teken van de coronacrash. Maar zoals altijd kijken we vooral vooruit, bijvoorbeeld met onze kooptip voor een sterk groeiaandeel in onzekere tijden.

ADVIEZEN UITSLUITEND VOOR ABONNEES

De adviezen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Wekelijks stellen wij echter bij wijze van kennismaking de Tipterugblik open voor het grote publiek.

TIPTERUGBLIK

Koopwaardig Broadcom hard geraakt in verkoopgolf
Het vorig jaar getipte chipaandeel Broadcom levert flink in, maar blijft koopwaardig. Het dividendrendement is inmiddels opgelopen tot 5,6%.

TIP VAN DE WEEK

Sterk groeiaandeel in onzekere tijden
Dit Franse bedrijf ondervindt nauwelijks hinder van de coronacrisis. De groeivooruitzichten op lange termijn zijn sterk en het bedrijf beloont beleggers ieder jaar met een hoger dividend.

DIVIDENDDOMPER EN ANDERE ADVIESWIJZIGINGEN

Dividenddomper voor Nederlandse bankaandelen
De beurskoersen van ABN Amro, ING en Rabobank-certificaten dalen flink, omdat de banken onder druk van ECB het dividend schrappen.

Liever Amerikaanse dan Europese banken
Europese banken schorten massaal het dividend op, maar dat is bij de sterkere Amerikaanse spelers niet aan de orde. Er zijn meer redenen waarom beleggers beter naar banken aan de overkant van de oceaan kunnen kijken.

Welke wereldwijde smallcap-dividend-ETF in euro’s raadt u aan?
In de regel kopen beleggers aandelen van smallcaps vanwege het grote groeipotentieel. Daar staat tegenover dat deze bedrijven geen dividend uitkeren, aangezien ze al hun geld nodig hebben om de zaak draaiende te houden.

Redactietips | Een absolute winnaar in doolhof van verliezers
De coronacrash heeft de resultaten van onze beleggingstips 2020 zeer negatief beïnvloed. Het vertrouwen in de tips is ondanks de crash ongeschonden, blijkt uit de kwartaalupdate die we bieden van de tips die we begin dit jaar gaven.

OVERIGE ADVIEZEN IN AMSTERDAM GENOTEERDE AANDELEN

Hoe staat het er nu voor met RoodMicrotec?
RoodMicrotec had op het moment van schrijven nog geen mededeling gedaan over de invloed van het coronavirus. De kans is echter groot dat er in elk geval enig effect is.

OVERIGE ADVIEZEN IN HET BUITENLAND GENOTEERDE AANDELEN

Eckert & Ziegler voorzichtig over 2020
De Duitse specialist in isotopentechnologie, die is opgenomen in de Offensieve portefeuille, presenteerde goede jaarcijfers. Voor 2020 waren de uitspraken voorzichtig.

 

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!