Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
image description
Opinie Lotte van Winsen, 18 jan 15:29

Populair deze week: Aandelen voor de lange termijn

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Aandelen voor de lange termijn.

Betaalde artikelen:

1. Aandelen voor de lange termijn
Voor het eerst sinds jaren hebben beleggers in aandelen weer te maken met langdurige en serieuze koersdalingen. Dat is een onaangename ervaring. Maar de ontwikkelingen in winst en dividend zijn niet altijd een rechtvaardiging voor dergelijk zware koersdalingen. Lees meer

2. Dividendaandelen met de wind in de zeilen
Als een beurscorrectie zich ontvouwt, is dat altijd even schrikken. Maar elke correctie verloopt anders. Niet alle aandelen reageren hetzelfde op grote koersdalingen. Je hebt er zelfs die de sterke neerwaartse trend weerstaan. Welke dividendaandelen reageren in de huidige beurscorrectie het beste?  Lees meer

3. Tijdloze adviezen van Benjamin Graham
De Amerikaanse professor en fundmanager Benjamin Graham wordt beschouwd als de grondlegger van value-beleggen. Hij was de leermeester van Warren Buffett. Zijn boeken zijn voor iedereen een aanrader. De filosofie van Graham heeft zich keer op keer bewezen. Wat zijn de belangrijkste adviezen? Lees meer

4. Twaalf internationale aanraders
Twaalf Koerswijzer-aandelen hebben wij de afgelopen drie maanden een koopadvies gegeven. U kunt zich aan deze aanraders geen buil vallen, sterker nog: u kunt er zelfs aan verdienen. Deze koopadviezen geven we op basis van fundamentele analyse, met een beleggingshorizon van twaalf maanden. Lees meer

5. Met stip genoteerd: 26 Nederlandse aandelen
Van de aan het Beursplein genoteerde aandelen hebben wij er 26 de afgelopen drie maanden een koopadvies gegeven. Het zijn aandelen die zijn opgenomen in onze Koerswijzer; niet de minste dus. Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Ter kennismaking: vier gratis verkooptips
Maar liefst 26 belangrijke internationale aandelen hebben wij recent een verkoopadvies gegeven. Op basis van technische analyse hebben wij op dit moment geen hoge pet op van deze aandelen. Lees meer

2. Een megaconcern plus twee andere gratis koopadviezen
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze koopadviezen en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal koopadviezen open voor niet-abonnees. Deze week gaat het om een van de invloedrijkste bedrijven ter wereld plus twee andere concerns. Lees meer

3. Gratis verkooptips voor Nederlandse aandelen
In het huidige beursklimaat belanden nogal wat aandelen op de verkooplijst. Voor niet-abonnees lichten wij een tipje van de sluier op, in de vorm van drie gratis verkooptips voor Nederlandse aandelen. Op basis van technische analyse hebben wij geen hoge pet op van deze aandelen. Lees meer

4.Gratis kooptips: een bierbrouwer en twee andere aandelen
De afgelopen maanden hebben we voor een reeks Nederlandse aandelen kooptips gegeven. Op basis van fundamentele analyse verwachten we er een positief rendement van. Ter kennismaking stellen we nu drie Nederlandse kooptips open voor niet-abonnees. Lees meer

5. Column: riemen vast!
Op 19 december 2018 verhoogde de Fed de rente. De koersen gingen zijwaarts totdat een halfuur later Jerome Powell, de voorzitter van de Fed, begon te spreken. Hij maakte duidelijk dat hij niet in dienst was van Wall Street of president Trump en dat zijn beleid niet afhankelijk is van de beurskoersen. Lees meer

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.