Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Opinie Johan Brinkman, 21 nov 2018 10:57

Kwartet advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden

Een kwartet advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen en een koersdaling die een goed koopmoment biedt. Dat zijn de belangrijkste onderwerpen van het aanbod van Beleggers Belangen van deze week.

UITSLUITEND VOOR ABONNEES

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Wekelijks stellen wij echter bij wijze van kennismaking de Tipterugblik open voor het grote publiek.

TIPTERUGBLIK

Tipterugblik: Microchip Technologies
De tip van een jaar geleden, Microchip Technologies, heeft niet gebracht wat ik ervan gehoopt had. Het rendement omgerekend in euro en inclusief dividend is -11,9%. Bij dit resultaat speelt de negatieve stemming dit jaar onder beleggers over de chipmarkt een belangrijke rol.

KWARTET ADVIESWIJZIGINGEN

Hunter Douglas groeit sterk door
Raambekleder Hunter Douglas is op weg een sterk 2018 neer te zetten. Het concern plukt de vruchten van de op volle toeren draaiende Amerikaanse economie en eerdere overnames. Nu de beurskoers nog.

Tweedeling bij Lucas Bols
De halfjaarcijfers van drankenbedrijf Lucas Bols vallen beleggers tegen. De koers daalt met circa 10% en noteert weer onder de introductieprijs uit februari 2015.

Nedap vergt geduld
Nedap voorziet geen omzetgroei voor tweede jaarhelft. De winstmarge ontwikkelt zich wel goed.

Sterke economie VS stuwt Walmart
De grote Amerikaanse retailer Walmart heeft over het derde kwartaal een redelijk sterk beeld geschetst. Vooral in eigen land gaat het goed. Buiten de landsgrenzen ervaart het concern meer tegenwind.

Tip van de week: Koersdaling Kering biedt goed koopmoment
De koers van het Franse modeconglomeraat Kering is sinds midden 2018 ongeveer 20% gedaald. Ik ga in op de oorzaak en beoordeel die. Dat leidt tot de conclusie dat de koersdaling juist een mooi koopmoment biedt.

ANDERE IN AMSTERDAM GENOTEERDE AANDELEN

Groeimachine B&S Group blijft op stoom
B&S Group slaagt erin om de omzet stevig op te voeren. Het is echter de vraag of de onderneming een goed antwoord vindt op de hoge gevoeligheid voor de koersschommelingen van de Amerikaanse dollar.

NN Group krikt winst op
Dankzij kostenbesparingen en een goede gang van zaken bij de Nederlandse activiteiten slaagt NN Group erin om de winst op te voeren.

OCI klaar voor flinke eindsprint
Kunstmest- en methanolfabrikant OCI maakt zich op voor een sterk vierde kwartaal. De nieuwe fabrieken draaien dan op volle toeren en de prijzen zijn ondertussen gestegen.

SBM Offshore trekt stijgende lijn door
SBM Offshore is goed gepositioneerd om verder van het herstel in de olie- en gasmarkt te profiteren. De oliedienstverlener voorziet zelfs iets meer winst voor heel 2018.

Infradivisie Volkerwessels onder druk
De winst van de infratak van Volkerwessels blijft achter bij de verwachtingen. Niet alleen vanwege extra kosten voor de zeesluis in IJmuiden maar ook door hoge tenderkosten.

OVERIG ADVIES VOOR IN HET BUITENLAND GENOTEERDE AANDELEN

Maleisisch schandaal raakt Goldman Sachs
Zakenbank Goldman Sachs heeft tussen 2009 en 2014 mogelijk niet zuiver gehandeld bij obligatieplaatsingen voor het Maleisische staatsfonds.

Later vandaag zullen we op de website onze beleggingsvisie geven op de laatste ontwikkelingen bij Accell.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!