Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
image description
Overig Lotte van Winsen, 25 jan 16:00

Populair deze week: Welke aristocratische aandelen tippen analisten?

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Welke aristocratische aandelen tippen analisten?

Betaalde artikelen:

1. Welke aristocratische aandelen tippen analisten?
Als je belegt, wil je de beste aandelen die er te koop zijn. De aandelen van zogeheten Dividend Aristocrats doen het beter dan het marktgemiddelde. Welke Amerikaanse en Europese dividendaristocraten pronken bovendien met koopadviezen op de shortlist van financiële analisten?Lees meer

2. Met stip genoteerd: 26 Nederlandse aandelen
Van de aan het Beursplein genoteerde aandelen hebben wij er 26 de afgelopen drie maanden een koopadvies gegeven. Het zijn aandelen die zijn opgenomen in onze Koerswijzer; niet de minste dus. Lees meer

3. Tien tegenvallende aandelen
De afgelopen drie maanden hebben wij voor tien tegenvallende aandelen van Nederlandse bodem een koopadvies gegeven. Op grond van fundamentele analyse verwachten wij voorlopig niet dat deze aandelen rendement zullen opleveren. U vindt ze hier op een rijtje. Lees meer

4. Actief, passief of toch maar indexbeleggen?
Beleggen doe je voor de lange termijn. Dat betekent echter niet dat je aandelen voor het leven koopt. Maar allereerst moet je weten wat voor belegger je bent. En je moet een keuze maken tussen actief en passief beleggen. Wat zijn de verschillen in kosten en rendement? Lees meer

5. Aandelen die fier overeind staan
Wolters Kluwer staat stevig overeind, als je afgaat op het technische beeld van het aandeel. Hun aantal slinkt weliswaar, maar er zijn ook andere Nederlandse aandelen die het in elk geval in technisch opzicht goed doen. U vindt ze hier overzichtelijk bijeen.  Lees meer

 

Gratis artikelen:

1. Ter kennismaking: vier gratis verkooptips
Maar liefst 26 belangrijke internationale aandelen hebben wij recent een verkoopadvies gegeven. Op basis van technische analyse hebben wij op dit moment geen hoge pet op van deze aandelen. Lees meer

2.Gratis kooptips: een bierbrouwer en twee andere aandelen
De afgelopen maanden hebben we voor een reeks Nederlandse aandelen kooptips gegeven. Op basis van fundamentele analyse verwachten we er een positief rendement van. Ter kennismaking stellen we nu drie Nederlandse kooptips open voor niet-abonnees. Lees meer

3. Optiekketen en meer gratis kooptips
Elke vier weken plaatsen we op onze website het overzicht van Nederlandse kooptips op basis van technische analyse. Ter kennismaking stellen we steeds enkele kooptips open voor niet-abonnees. Deze keer een optiekketen en twee andere gratis koopadviezen. Lees meer

4. Column: eindelijk rendement voor Jan Modaal
Jack Bogle behoort zonder twijfel tot de belangrijkste personen in de beleggerswereld van de twintigste eeuw. Hij overleed vorige week op 89-jarige leeftijd. Bogle startte in 1976 Vanguard, een vehikel om een aandelenindex precies te volgen. Lees meer

5. Een megaconcern plus twee andere gratis koopadviezen
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze koopadviezen en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal koopadviezen open voor niet-abonnees. Deze week gaat het om een van de invloedrijkste bedrijven ter wereld plus twee andere concerns. Lees meer

 


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.