Updates

Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen

Updates

Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Alphabet

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Facebook

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Opinie Lotte van Winsen, 7 dec 2018 13:00

Populair deze week: Let op: hoog dividend is niet alles

0 0 Leestijd ongeveer

Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Let op: hoog dividend is niet alles.

Betaalde artikelen:

1. Let op: Hoog dividend is niet alles
Wie geld opzij zet, kan dit het beste doen door aandelen te kopen van bedrijven met een hoog dividendrendement. Maar welke aandelen en beleggingsstrategieën leveren een hoog dividend op? En hoe zit het met het risico? Lees meer

2. Verhip, saai is echt fraai 
Een hip bedrijf is nog geen hip aandeel. Op termijn zijn de saaie aandelen van gevestigde bedrijven uit de levensmiddelenindustrie en producenten van reinigings- en verzorgingsproducten een betere belegging dan de hippe aandelen uit de biotechnologie of de computerindustrie. Interessant zijn vooral de aandelen met een hoog shareholder yield. Lees meer

3. Nabeurs: Correctie voorbij? Drie zorgwekkende signalen
Wie klaar is om op koopjesjacht te gaan na de koersdalingen van de afgelopen weken, kan beter even wachten. De eensgezindheid van beleggingsexperts dat er voorlopig geen recessie komt, de winstwaarschuwing van Nvidia en de bitcoin-crash zijn zorgwekkende signalen. Lees meer

4. Olieaandelen winnen weer aan glans 
Nadat de prijs dit jaar aanvankelijk hard opliep, zit olie sinds oktober in een vrije val. De oliemaatschappijen weten nog aardig overeind te blijven. Wie gelooft in het beleggingsthema Energie kan beter beleggen in olieaandelen dan rechtstreeks in de olie middels futures of ETN’s. Lees meer

5. Nederlandse aandelen met een verkoopadvies
Een reeks Nederlandse aandelen heeft op dit moment een verkoopadvies. In dit overzicht vindt u de aandelen aan het Beursplein die de afgelopen drie maanden op basis van technische analyse een verkoopadvies hebben gekregen, inclusief een korte beschrijving. De volledige beschrijving vindt u in de uitgaven van Beleggers Belangen. Lees meer

Gratis artikelen:

1. Populair deze week:  Waardoor dalen de Rabobank-certificaten zo sterk?
Welke artikelen zijn deze week het meeste gelezen op BeleggersBelangen.nl? Onder andere: Waardoor dalen de Rabobank-certificaten zo sterk?  Lees meer

2. Drie aandelen om uw geld niet op in te zetten 
Voor diverse internationale aandelen hebben wij de afgelopen drie maanden verkoopadviezen gegeven. Met een beleggingshorizon van twaalf maanden verwachten wij weinig van deze aandelen. Ter kennismaking stellen we nu drie verkoopadviezen open voor niet-abonnees. Lees meer

3. Gratis koopadviezen: trio Amerikaanse aandelen
Abonnees van Beleggers Belangen hebben voortdurend toegang tot onze koopadviezen en andere analyses. Om een tipje van de sluier op te lichten stellen we elke week op dinsdag een aantal koopadviezen open voor niet-abonnees. Deze week is het een trio Amerikaanse aandelen waarop u uw geld zou kunnen inzetten.Lees meer

4. DSM verkopen? Technisch gezien wel, ja
DSM heeft van ons een verkoopadvies. Wat betreft de technische analyse dan. U kunt hier de argumentatie lezen, net als die van twee andere verkoopadviezen voor Nederlandse aandelen. Ter kennismaking voor niet-abonnees zijn ze gratis toegankelijk. Lees meer

5. Johnson & Johnson en andere kooptips 
Op basis van technische analyse hebben wij de afgelopen tijd voor een reeks internationale aandelen kooptips gegeven. Ter kennismaking stellen wij er drie open voor niet-abonnees. Het zijn twee aandelen van Amerikaanse bodem en een uit Zwitserland.Lees meer


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.