Updates

Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

VolkerWessels

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Daimler

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Lufthansa

Advies
houden
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
image description
Tiplijsten Erik Klooster, 3 dec 2018 09:53

Internationale topaandelen die wij aanbevelen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

VolkerWessels

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Daimler

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Lufthansa

Advies
houden
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen

Van Apple tot Walt Disney: voor allerlei buitenlandse topaandelen hebben wij de afgelopen drie maanden een kooptips gegeven. Het zijn opwaarderingen van houdadviezen, dan wel eerdere koopadviezen die we opnieuw bekrachtigen. Het zijn aandelen uit onze Koerswijzer, en daarom houden we de prestaties van de bedrijven en de koersen van deze aandelen nauwlettend in de gaten.

Als we een beleggingshorizon van twaalf maanden in acht nemen, verwachten we dat deze aandelen koerswinst laten zien.

Overzicht kooptips

Elke week plaatsen wij op de website van Beleggers Belangen een overzicht van onze kooptips voor aandelen.

Bij toerbeurt zijn dat de kooptips voor Nederlandse aandelen op grond van fundamentele analyse, internationale aandelen met een fundamenteel koopadvies, kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van technische analyse, en tot slot buitenlandse aandelen die wij technisch gezien van het advies ‘kopen’ hebben voorzien.

Adviesverlaging

Nu is het de beurt aan onze fundamentele kooptips voor internationale aandelen. Onze tips blijven van kracht totdat we op deze website en in onze dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees expliciet een adviesverlaging (naar ‘houden’ of ‘verkopen’) vermelden.

Advieswijzigingen

Tevens kunt u voor alle genoemde aandelen speciale alerts instellen, zodat u direct via de e-mail op de hoogte wordt gesteld van eventuele advieswijzigingen van uw favoriete aandelen.

Voortdurend gemonitord

De adviezen zijn de geldende adviezen; ze worden voortdurend gemonitord en zijn dus onverminderd van kracht. De teksten gaan terug naar de datum waarop we voor de laatste keer uitgebreid aandacht aan het fonds hebben besteed en zijn dus in tegenstelling tot de adviezen soms wel (enigszins) gedateerd.

Huidige fundamentele adviezen

Hieronder in alfabetische volgorde het overzicht van onze jongste fundamentele adviezen voor buitenlandse aandelen.

Apple
Waarom de koersdaling van Apple overdreven is (29 november)
Het aandeel Apple is in oktober en november ongeveer 20% gedaald. Er waren twee belangrijke redenen voor deze daling, naast de algemene negatieve stemming op de beurzen in deze maanden.
BNP Paribas
BNP Paribas: zon breekt door voor Europese banken (16 oktober)
Het herstel van de Europese economie lijkt vooralsnog volledig voorbij te gaan aan de Europese banken. De sector kampt met een lage rente, strenge regeldruk en politieke onrust.
BP
Buitenlandse oliereuzen varen wel bij hogere olieprijs (6 november)
Ook in het derde kwartaal pakte de hogere olieprijs goed uit voor de resultaten van olie- en gasbedrijven. Nadat eerder Shell al mooie cijfers had getoond, zijn ook de winsten van Total, Exxon Mobil en BP flink gestegen.
Goldman Sachs
Maleisisch schandaal raakt Goldman Sachs (20 november)
De Maleisische premier Mahathir heeft Goldman Sachs ervan beschuldigd fouten te hebben gemaakt bij de financiering van staatsfonds 1MDB. Hij eist $600 mln aan vergoedingen terug.
Home Depot
Home Depot weet sterke omzetgroei te realiseren (14 november)
De markt was van tevoren sceptisch over de kwartaalcijfers van Home Depot en had ongelijk, want het waren goede cijfers. De scepsis sloop na de cijferpresentatie echter toch weer in de koers.
LVMH
Luxebedrijven houden de wind in de zeilen (3 september)
De sector luxe consumptiegoederen vormt momenteel een van de belangrijkste pijlers onder de offensieve portefeuille. De sector kent enkele groeibriljanten die eerder ook als kooptip zijn gepresenteerd. We analyseren de sector en gaan na of de tips winstgevend zijn.
McDonald’s
McDonald’s verkoopt meer dan verwacht (24 oktober)
Fastfoodspecialist McDonald’s was succesvoller bij de verkoop van ham- en kipburgers, ontbijten, koffie en milkshakes dan door de beleggers was verwacht.
Novartis
Prima cijfers en nieuwe overname voor Novartis (22 oktober)
Zoals verwacht heeft Novartis de omzetverwachting voor het lopende jaar opwaarts bijgesteld. In plaats van een omzetgroei van 2-5% gaan de Zwitsers nu uit van 5-9%.
Pfizer
Pfizer kijkt reikhalzend uit naar 2020 (31 oktober)
Farmaceut Pfizer zag de omzet over het derde kwartaal met een magere 1% groeien tot $13,3 mrd. De pijn zit vooral in de divisie ‘Essential Health’, waarin minder innovatieve medicijnen zijn ondergebracht, zogeheten biosimilars en medicijnen waarvan het patent is verlopen.
Sanofi
Sanofi krijgt weer vertrouwen (31 oktober)
Ondanks aanhoudende druk op de diabetesdivisie ziet de toekomst van Sanofi er steeds zonniger uit. De waardering van het aandeel is opgelopen, maar is nog heel redelijk.
Vinci
Bouwpoot Vinci komt goed op stoom (24 oktober)
Beleggers reageren positief op de kwartaalcijfers van Vinci. De opleving van de bouwactiviteiten zet versterkt door en dit leverde een hogere omzet op dan verwacht.
Walt Disney
Walt Disney bereidt zich succesvol voor op de toekomst (13 november)
De aandelenkoers van Walt Disney bereikte na de jaarcijfers over 2018 met $118 bijna een recordniveau. Dat kwam door goede cijfers en door de plannen voor betaal-tv.

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!