Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 13 apr 2018 15:30

Verizon test onderkant trendkanaal

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Verizon brak in de herfst van vorig jaar uit het dalend trendkanaal. Eind vorig jaar beloonden we dit met een kooptip. Nu is er een stevige correctie bezig die de koers terugbrengt naar de bovenkant van het oude kanaal. Het ligt voor de hand dat het aandeel hier nu steun vindt. We laten het aandeel daarom op ‘kopen’ staan.

Pullback bij Verizon

In de technische analyse luidt een bekend adagium: ‘oude weerstand wordt nieuwe steun’. Dat geldt niet alleen voor doorgebroken trendlijnen, maar ook voor trendkanalen. Zo’n pullback, zoals het wordt genoemd, heeft zich recent bij Verizon voorgedaan. We verwachten hier nu steun en een nieuwe ronde van stijgende koersen. Een bevestiging hiervoor wordt gevonden in het nog altijd klimmende verloop van het 40-weeks gemiddelde. Dat geeft aan dat de langetermijntrend nog altijd omhoog wijst.

Verizon

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.