Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 30 mrt 2018 13:30

Disney speelt met vuur

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Wij verlagen het advies voor Disney van ‘kopen’ naar ‘houden’. In de laatste drie jaar is een grote driehoeksformatie ontstaan. In de technische analyse kennen we drie soorten driehoeksformaties. In de eerste plaats een neutrale driehoeksformatie waarbij toppen lager en bodems hoger liggen.

De tweede soort is een opwaartse formatie met toppen op gelijke hoogte en lagere bodems. Dan is er nog de aflopende driehoek, met op gelijke hoogte liggende bodems en lagere toppen. De aflopende driehoeksformatie heeft de grootste kans op een neerwaartse uitbraak, de oplopende op een opwaartse. Bij de neutrale driehoek zijn er gelijke kansen op een opwaartse en een neerwaartse uitbraak.

Disney test onderkant driehoek

We moeten bij Disney dus afwachten waar de uitbraak straks gaat plaatsvinden. Op dit moment wordt de onderkant van de driehoek getest. Als deze uitbraak enige dagen standhoudt, wordt het aandeel op ‘verkopen’ gezet.

Disney

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.