Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
image description
Advies Michiel Pekelharing, 4 feb 11:58

BinckBank sluit degelijk af

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Het aantal transacties bij overnameprooi BinckBank zit flink in de lift.

BinckBank heeft de operationele inkomsten in het vierde kwartaal met 12% zien dalen naar €34,2 mln. De netto-handelsinkomsten daalden met 16% naar €24,3 mln, terwijl het aantal transacties juist met 25% toenam tot 2,7 miljoen.

Overname op koers

Onderaan de streep schoot de winst van €4,3 mln naar €7,9 mln (€0,12 per aandeel). Die stijging was volledig het gevolg van een belastingbate van €6,0 mln.

Het bedrijfsresultaat daalde met 33% naar €1,9 mln door hoge advieskosten voor het overnamebod van Saxo Bank. De onderneming is akkoord gegaan met een bod van €6,35 per aandeel. De transactie wordt naar verwachting halverwege 2019 afgerond en het is verstandig om de stukken aan te melden.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!