Updates

Aandelen Nederland

Acomo

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
image description
Opinie Johan Brinkman, 20 jun 2018 11:38

Advieswijzigingen Air France-KLM en SBM Offshore en twee nieuwe kooptips

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Acomo

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen

In Beleggers Belangen van deze week geven we advieswijzigingen Air France-KLM en SBM Offshore. Ook geven we twee nieuwe kooptips voor een grondstofproducent met grote ambities en een innovatieve speler in de lucht- en ruimtevaart. En we komen terug op een tip uit 2017 die beleggers een rendement opleverde van 25%.

UITSLUITEND VOOR ABONNEES

De wijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees. Wekelijks stellen wij echter bij wijze van kennismaking de Tipterugblik open voor het grote publiek.

TERUGBLIKKEN

Tipterugblik: Dometic Group
Een jaar geleden tipten we Dometic Group. Op dit moment resteert een rendement van 25%.

ADVIESWIJZIGINGEN EN TWEE NIEUWE KOOPTIPS:

Staatsbelangen in Air France-KLM ter discussie
De strijd tussen Air France en de vakbonden is nog steeds niet gestreden en nieuwe stakingen dreigen. Intussen is er veel te doen over staatsbelangen in Air France-KLM.

SBM Offshore kan weer vooruitkijken
Hoewel de smeergeldaffaire uit het verleden nasleept, lijkt SBM Offshore in rustiger vaarwater beland. Een aantrekkende markt en orders in het vooruitzicht geven potentie aan het aandeel dat lang voortkabbelde.

Tip van de week: een grondstofproducent met grote ambities
Southern Copper is de op vier na grootste koperproducent ter wereld en heeft voor de komende jaren ambitieuze groeiplannen. De koers van het aandeel is echter sterk gelieerd aan de ontwikkeling van de koperprijs.

Superstock: een innovatieve speler in de lucht- en ruimtevaart
Northrop Grumman is een mondiaal leidende speler in lucht- en ruimtevaartveiligheid. Het concern telt 60.000 medewerkers, actief in 25 landen.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR AANDELEN VAN EIGEN BODEM

Waarom het koersverlies bij Aegon overdreven is
Net als andere banken en verzekeraars heeft Aegon een flinke tik gekregen door de dreiging van een Italiaanse crisis. Daarmee gaan beleggers echter te makkelijk voorbij aan de sterke onderliggende gang van zaken.

PostNL komt onder gematigder markttoezicht
Het ministerie van Economische Zaken wil dat de toezichthouder op de postmarkt, de ACM, flexibeler over de concurrentieverhoudingen. De brievenpost neemt snel af, maar PostNL heeft de verplichting overal te bezorgen.

OVERIGE ADVIEZEN VOOR IN HET BUITENLAND GENOTEERDE AANDELEN:

Aandelen Airbus en Boeing sky high
Beleggers die een jaar geleden aandelen Airbus of Boeing hebben gekocht, zitten er warmpjes bij. De vraag is of de markt nu geen al te hoge verwachtingen heeft ingeprijsd. Feit is echter dat de vraag naar nieuwe vliegmachines onverminderd hoog blijft.

Tesco komt met bedrieglijk goede omzetcijfers
De eerstekwartaalupdate van Tesco beperkte zich tot procentuele stijgingen van de omzet.

LATER DEZE DAG ZULLEN WIJ ONZE VISIE GEVEN OP STRATEGIEUPDATE VAN VANDAAG VAN DSM EN DE KWARTAALCIJFERS VAN DINSDAGAVOND VAN ORACLE.

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!