Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Hildo Laman, 3 mei 11:03

Sterke start TKH

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

TKH heeft in een update laten weten het jaar goed te zijn begonnen. Naast de omzet, steeg ook de (aangepaste) nettowinst: met 18,9% naar €29,9 mln.

De grootste groei werd geboekt in de divisie Telecom Solutions, met +12,9%. Deze divisie is echter wel het kleinste onderdeel. Het grootste onderdeel, Industrial Solutions, deed het met een groei van 11,6% echter ook prima.

TKH heeft de verwachtingen die het in maart gaf, in de update herhaald. Maar omdat deze prognoses niet erg concreet waren (geen concrete groeiverwachting bijvoorbeeld) worden beleggers daar niet veel wijzer van. De geboekte omzetgroei is wel een sterke indicatie dat de resultaten dit jaar beter zullen worden dan vorig jaar.

Advies

We zien in de publicatie geen reden om onze taxatie voor de winst per aandeel voor het lopende jaar (€2,70) te veranderen. Uitgaande van dit getal en een koers van €57 is de k/w van het aandeel iets meer dan 21. Deze waardering, en de update, brengt ons niet tot aanpassing van ons advies. Het blijft ‘houden’.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!