Updates

Aandelen Nederland

OCI

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ebusco

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
houden
Aandelen Nederland

Van Lanschot Kempen

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Nederland

OCI

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
houden
Aandelen Nederland

Ebusco

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Alfen

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
houden
Aandelen Nederland

Van Lanschot Kempen

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Apple

Advies
verkopen
Opties Hildo Laman, 28 jun 2023 16:17

De wekelijkse optietips | Vanaf nu in een ander jasje

0 0 Leestijd ongeveer

Na bijna zeven jaar komt er een einde aan mijn wekelijkse optietips. Openstaande tips zullen worden gevolgd door mijn collega Jeff Thijssen.

Zeven jaar gelden ben ik begonnen met de optietipstrategie. Hoewel de wekelijkse tips als op zichzelf staande posities gezien zouden kunnen worden, zat de kracht er vooral in dat ze onderdeel van een complete strategie vormden. Dat geheel was gebaseerd op een aantal principes. Door die principes stelselmatig toe te passen kon per saldo een mooi positief rendement worden behaald op al deze posities samen. Want individueel beschouwd waren de resultaten minder gunstig: ongeveer twee derde van de optietips eindigde in de min, en niet zelden was de min erg groot, vaak zelfs 100%.

Maar de resterende één derde leverde vaak vele honderden procenten rendement op, hier daar zelfs meer dan 1000%. Per saldo compenseerden die grote winsten de verliezen elders én bleef er nog genoeg over om in de plus te komen. Het geheel is sterker dan de enkeling.

Einde strategie

Ik heb de optietipstrategie altijd met plezier gemaakt, hoewel niet elk jaar even makkelijk was. Vorig jaar bijvoorbeeld was een lastig jaar, dit jaar ging het een heel stuk beter. Maar helaas zal ik dit jaar niet afmaken met de optietips, omdat ik mijn werk bij Beleggers Belangen op 30 juni zal beëindigen. Jeff Thijssen zal de nog openstaande optietips uit mijn reeks gaan volgen en eventuele verkoopmomenten bepalen. Jeff is volledig op de hoogte van de uitstaande posities. Hij zal ook Whatsapp blijven gebruiken voor meldingen. Bij eventuele verkoopkansen of -transacties zult u dan ook nog steeds op de hoogte gebracht worden. Mijn wekelijkse updates op de site zullen echter niet meer terugkeren.

Nieuwe tips

Vanaf 1 juli zullen Jeff Thijssen en Karel Mercx met enige regelmaat een optietip geven, hoewel dit niet wekelijks zal zijn. Ze zullen daarbij uiteraard hun eigen strategie gebruiken voor deze tips. Beiden hebben jarenlange ervaring op de beurs én met opties. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij met inspirerende en lucratieve ideeën zullen komen. Voor deze tips zal ook de Whatsapp-berichtenfunctie ingezet worden door Jeff en Karel. Dus ook na 1 juli zult u razendsnel op de hoogte zijn van de nieuwste tip.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,75 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!
Meer uitleg over inloggen? Lees de FAQ