Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Coca-Cola

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASM International

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BE Semiconductors

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

KAS Bank

Advies
verkopen
image description
Opinie Michiel Pekelharing, 12 apr 16:01

Is het verstandig om mijn vrijvallende spaargeld bij De Veste te beleggen?

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
houden
Aandelen Nederland

PostNL

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Coca-Cola

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASM International

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BE Semiconductors

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

KAS Bank

Advies
verkopen

Uw keuze voor banksparen wijst erop dat u (dit deel van) uw vermogen zo veilig mogelijk wilt beleggen. Het risicoprofiel van een investering via De Veste ligt enorm veel hoger dan dat van een spaarrekening. De beheerder richt zich op het toegankelijk maken van exclusieve handels-/beleggingsstrategieën voor particuliere beleggers. Vaak rekenen de aanbieders van deze strategieën relatief hoge kosten en daar komen de kosten van De Veste bovenop. Hierdoor is het niet ongewoon dat de lopende kosten in de buurt liggen van de 4%. Om een nettorendement te halen van circa 6% zoals bij sommige oplossingen wordt voorgespiegeld, moet het totale rendement in de buurt liggen van 10%. Bij de huidige rentestand kan dat alleen behaald worden via het nemen van zeer grote risico’s. Dat komt niet altijd even duidelijk naar voren in de wijze waarop de verwachte rendementen van deze fondsen worden gepresenteerd.

Veiligheid voorop

Als u uw geld op een veilige wijze wilt wegzetten, verdient een spaardeposito of een geldmarktfonds de voorkeur. Wanneer u wat meer risico kunt nemen om uitzicht te krijgen op een hoger rendement, is een defensief mixfonds eventueel een geschikt alternatief.

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles