Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Harry Geels, 12 apr 2018 15:33

Galapagos maakt nog steeds indruk

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Galapagos heeft sinds medio 2016 een koopadvies en daar komt vooralsnog geen verandering in. De koers test wel de onderkant van het stijgend trendkanaal. Waarschijnlijk vindt het aandeel hier steun, om vervolgens weer naar de bovenkant van het kanaal te bewegen. Ook in de technische analyse is de kans dat een trend zich voortzet altijd groter dan dat hij omkeert.

Nog geen trendomkeer bij Galapagos

Een trendomkeer vindt pas plaats als daarvoor meerdere technische signalen worden afgegeven. Bijvoorbeeld een ander patroon van toppen en bodems en doorbraken door belangrijke trendlijnen. Zo’n uitbraak moet dan het liefst plaatsvinden bij een hoog beursvolume. Van dergelijke omkeersignalen is bij Galapagos geen sprake. Wel was er begin januari een belangrijk positief wapenfeit: de doorbraak door de horizontale weerstand net onder de €90.

Galapagos

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.