Updates

Aandelen Internationaal

Lufthansa

Advies
houden
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
image description
Technische Analyse Harry Geels, 6 apr 2018 17:23

Manpower houdt het spannend

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Bij Manpowergroup nemen de koopkrachten af. De koers is door de onderkant van het stijgend trendkanaal gezakt en lijkt nu een zogeheten vlagpatroon te ontwikkelen. Het is pas echt een vlag als de koers door de onderkant zakt, in dit geval rond de $110. Vlaggen worden ook wel halfmastpatronen genoemd. Ze liggen vaak halverwege een trend. De oorspronkelijke beweging (dalend bij Manpower) wordt dan nogmaals overgedaan, zodra de koers het pauzepatroon verlaat.

$100-niveau essentieel voor Manpower

Zover is het nog niet: we geven het aandeel nog het voordeel van de twijfel. Pas bij een doorbraak door de $110 geldt voor Manpower een houdadvies. Er liggen horizontale steunniveaus op $105 en $97,50, alwaar belangrijke referentiepunten uit het verleden liggen. Bij de eventuele voltooiing van de vlag hoeft de koers dus niet meteen ver terug te zakken.

Manpower

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.