Updates

Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Opinie Jaap Barendregt, 4 apr 2018 09:28

Redactietips 2018: geduld is een schone zaak

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden

Het is bepaald nog niet een enerverend jaar voor aandelenbeleggers die koersstijging hadden verwacht. De AEX-index is zelfs in de min beland en stond op 31 maart op -2,3%. Tegenover die benchmark doen mijn tips het voorlopig niet slecht.

Het Deense sieradenhuis Pandora presteert marktconform, de Amerikaanse zonnepanelenfirma First Solar staat bijna 3% in de plus en het Duitse sportkledingbedrijf Adidas heeft het met +17,6% zelfs uitstekend gedaan. Ik blijf tevreden bij deze drie tips hangen.

 

Pandora (29 MAART: DKK649,80)

Pandora kende 23 maart een koersopleving op het bericht dat bij wholesale-verkopers in de VS en het VK, zoals warenhuizen, was gebleken dat de nieuwe sieradenlijnen van Pandora zeer goed zijn ontvangen. Het is natuurlijk nog prematuur om hieruit conclusies te trekken voor het hele jaar. Pandora heeft deze geluiden nodig. Want bij een presentatie over de tegenvallende gang van zaken in 2017 was naast de kopersstaking in de wat minder moderne Amerikaanse winkelcentra toch ook het gebrek aan nieuwe collecties genoemd. Het bedrijf is nu druk aan het innoveren bij de collecties, verandert de Amerikaanse distributie- en verkoopstructuur en verhoogt de inspanningen op het gebied van onlineverkopen. Ik verwacht de eerste echte groeiresultaten laat in 2018. De k/w van 11,3 blijft aantrekkelijk bij een verwachte winstgroei van 7%.

 

BEST RENDERENDE TIP:
Adidas
+17,6%

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!