Updates

Aandelen Internationaal

LVMH

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fagron

Advies
kopen
Aandelen Nederland

VolkerWessels

Advies
houden
Aandelen Nederland

Wessanen

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Biogen

Advies
houden
image description
Advies Harry Geels, 22 mrt 14:30

Opwaartse trend ASR verliest wat kracht

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

ASR staat technisch gezien al sinds begin vorig jaar op ‘kopen’. In de tussentijd heeft het aandeel een rendement neergezet van ruim 50%. We hebben daarom vooralsnog geen reden om het koopadvies te wijzigen.

De stijgende steunlijn, getrokken onder de bodems van begin 2016, is recent nog met succes getest. Dit moet wel met enige voorzichtigheid worden gezegd, want er is nog geen hogere bodem. Daar staat tegenover dat het 40-weeks gemiddelde nog altijd een duidelijk positieve hellingshoek heeft.

Niveau van €33 essentieel voor ASR

Niettemin is het technische plaatje wel iets minder gunstig geworden. Het stijgend trendkanaaltje dat zich sinds begin 2017 heeft ontwikkeld, werd recent neerwaarts doorbroken. Dit is vaak een voorbode van afnemende trendkracht. Er lijkt zich nu een zijwaarts kanaal te ontwikkelen. Als de koers door de horizontale steun op €33 zakt, overwegen we een houdadvies voor ASR.

ASR

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.