Updates

Aandelen Internationaal

Siemens

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AND

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accsys

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Air France-KLM

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Kiadis Pharma

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Advies Michiel Pekelharing, 6 feb 2018 13:08

Ademruimte voor Flow Traders

0 0 Leestijd ongeveer

Actueel advies

Flow Traders hoeft de kapitaalbuffer niet aan te vullen en kan het dividendbeleid handhaven.

Flow Traders heeft dinsdagochtend bekendgemaakt dat het voldoet aan de Europese vereisten voor krediet- en beleggingsinstellingen. Het bedrijf hoeft geen nieuw kapitaal aan te trekken. Ook hoeft de onderneming het dividendbeleid niet aan te passen. Door dit nieuws verdwijnt een groot deel van de onzekerheid, die ontstond toen DNB in november berichtte dat nieuwe kapitaaleisen ook voor Flow Traders gelden. Door de meevaller sprong het aandeel er op een roodgekleurde beurs uit, met een koersstijging van bijna 10%.

Betere marktomstandigheden

Het nieuws komt vlak voor de jaarcijfers, die het bedrijf vrijdag 9 februari naar buiten brengt. Sinds de jaarwisseling zijn de marktomstandigheden verbeterd. Het begrotingsbeleid ligt nog steeds onder een vergrootglas. Door de sterke afhankelijkheid van het beursklimaat is het operationeel risico bovendien groot. Dat geldt echter ook voor de potentiële winstgroei. Voor speculatief ingestelde beleggers geldt nu een koopadvies voor Flow Traders.


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!