image description
Advies Peter Schutte, 9 aug 11:40

Solide kwartaal voor Deutsche Post DHL

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Vopak

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
verkopen

Na een wat zwakke jaarstart is het tweede kwartaal beter verlopen voor de Duitse post- en pakketbezorger Deutsche Post DHL. De omzet kwam 4,4% hoger uit op €14,8 mrd en het ebit steeg met een sterke 11,8% tot €841 mln. Alle bedrijfsonderdelen hebben aan de winststijging bijgedragen. Groei zit vooral in de internationale pakketdienst, e-commerce en express. Het concern handhaaft de verwachting dit jaar een ebit van circa €3,75 mrd te behalen, tegen €3,5 mrd over 2016. Het advies blijft bij een koers-winstverhouding van 16 ‘houden’.

Lees ook: Lufthansa ziet meer perspectief


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel is alleen beschikbaar met een abonnement. Probeer nu een online abonnement vanaf 1 euro per week. Het abonnement stopt automatisch. Wat leest u zoal:

  • Informatie over de belangrijkste kwartaalcijfers
  • Actuele adviezen voor Nederlandse aandelen
  • Video-updates n.a.v. het kwartaalcijferseizoen