Updates

Aandelen Internationaal

Intel

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Nederland

Wereldhave

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unibail-Rodamco Westfield

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
houden
Aandelen Nederland

Adyen

Advies
houden
Aandelen Nederland

CTP

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen

Updates

Aandelen Internationaal

Intel

Advies
houden
Aandelen Nederland

Vastned Retail

Advies
houden
Aandelen Nederland

Wereldhave

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unibail-Rodamco Westfield

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Arcadis

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Aegon

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Walt Disney

Advies
kopen
Aandelen Nederland

IMCD

Advies
houden
Aandelen Nederland

Aperam

Advies
kopen
Aandelen Nederland

SBM Offshore

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
houden
Aandelen Nederland

Adyen

Advies
houden
Aandelen Nederland

CTP

Advies
kopen
Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Opinie Johan Brinkman, 28 apr 2017 11:06

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 17

0 0 Leestijd ongeveer

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Brookfield Asset Management Met een totaalrendement van 12,6% heeft de tip redelijk uitgepakt. De sterke dollar zorgde met een stijging van 5,5% voor een aanzienlijk deel van dit rendement, wat verder bestaat uit koersstijging, dividend en de distributie van aandelen Brookfield Business Partners. Advieswijzigingen en tip van de week: Tip van de week: Speculatieve koop na scherpe koersdaling Deze Amerikaanse producent van snacks kreeg een enorme dreun na een winstwaarschuwing. Dat levert een nieuw koopmoment op voor deze meer volatiele kleine concurrent van Kellogg en General Mills. Superstock: Tolwegbeheerder kent geen grenzen Societa Iniziative Autostradali e Servizi (SIAS) is een Italiaanse industriële holding die vooral actief is met de exploitatie van tolwegen in Noord-Italië. De onderneming wil minder afhankelijk worden van Italië en streeft naar een snelle internationale expansie. Arcadis krabbelt langzaam op Het ziet ernaar uit dat Arcadis de bodem heeft bereikt. Lastige markten in vooral Brazilië en het Midden-Oosten staan een sterk winstherstel echter in de weg. Vinci: Veel groeikansen voor Europese bouwreuzen Voor Hochtief en Vinci zijn de vooruitzichten positief. Aantrekkende economische omstandigheden en infrastructurele investeringen vertalen zich in stijgende orderontvangsten. De resultaten kunnen de komende jaren verder verbeteren. Onze overige adviezen van deze week: PPG verhoogt bod op AkzoNobel PPG verhoogt het overnamebod op AkzoNobel van €90 naar €96,75 (inclusief het te betalen slotdividend). ASMI komt Eminence tegemoet Voor de tweede keer heeft een oproep van een aandeelhouder (Eminence Capital) tot gevolg dat ASMI een deel van het aandelenbelang in ASM Pacific zal verkopen. Het kan niet op bij Besi Besi is bezig om het beste resultaat ooit neer te zetten. Het bedrijf blijft de hoge verwachtingen bevestigen, we zien daarom geen reden ons koopadvies te veranderen. Resultaten BinckBank aan de magere kant De eerstekwartaalcijfers van BinckBank waren aan de magere kant. Pershing Square neemt zijn verlies De verkoop van de positie in Valeant kan het startsein zijn voor terugkerend vertrouwen in beheerder Bill Ackman en voor het inlopen van de onderwaardering ten opzichte van de intrinsieke waarde bij Pershing Square. Philips is op de goede weg De omzetgroei van Philips maakt nog niet veel indruk, maar beleggers hebben terecht meer oog voor de marge­-ontwikkeling en de optimistische vooruitblik. Nieuwe verrassing Philips Lighting Dankzij een sterke toename in het LED-segment is het Philips Lighting in de eerste maanden van 2017 bijna gelukt om de omzetdaling om te buigen in groei. Sterk kwartaal voor Randstad Randstad maakte sterke kwartaalcijfers bekend. De omzet steeg met 18% (6,4% autonoom) tot €5,56 mrd (consensus 5,47) en de ebita lag 24% hoger (16% autonoom) op €208,6 mln (consensus 198). Onderaan de streep resteerde een 21% hogere nettowinst (gecorrigeerd voor eenmalige posten) van €148 mln. Sligro ziet omzetgroeitempo iets toenemen Ten opzichte van 2016 vertoonde Sligro in de omzetgroei over het eerste kwartaal een kleine verbetering. Unilever verrast met omzetgroei Het zijn onrustige tijden voor Unilever sinds het bod van Kraft Heinz. Met een verrassend hoge kwartaalomzet deed het bedrijf een goede tegenzet. Sterk eerste kwartaal Wessanen Concern boekt verrassend sterke winstgroei in het eerste kwartaal. Hochtief: Veel groeikansen voor Europese bouwreuzen Voor Hochtief en Vinci zijn de vooruitzichten positief. Aantrekkende economische omstandigheden en infrastructurele investeringen vertalen zich in stijgende orderontvangsten. De resultaten kunnen de komende jaren verder verbeteren. Novartis valt niet tegen Zoals verwacht is de winst van Novartis in het eerste kwartaal van dit jaar licht gedaald.
Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Gratis toegankelijk:

Tipterugblik: Brookfield Asset Management
Met een totaalrendement van 12,6% heeft de tip redelijk uitgepakt. De sterke dollar zorgde met een stijging van 5,5% voor een aanzienlijk deel van dit rendement, wat verder bestaat uit koersstijging, dividend en de distributie van aandelen Brookfield Business Partners.

Advieswijzigingen en tip van de week:

Tip van de week: Speculatieve koop na scherpe koersdaling
Deze Amerikaanse producent van snacks kreeg een enorme dreun na een winstwaarschuwing. Dat levert een nieuw koopmoment op voor deze meer volatiele kleine concurrent van Kellogg en General Mills.

Superstock: Tolwegbeheerder kent geen grenzen
Societa Iniziative Autostradali e Servizi (SIAS) is een Italiaanse industriële holding die vooral actief is met de exploitatie van tolwegen in Noord-Italië. De onderneming wil minder afhankelijk worden van Italië en streeft naar een snelle internationale expansie.

Arcadis krabbelt langzaam op
Het ziet ernaar uit dat Arcadis de bodem heeft bereikt. Lastige markten in vooral Brazilië en het Midden-Oosten staan een sterk winstherstel echter in de weg.

Vinci: Veel groeikansen voor Europese bouwreuzen
Voor Hochtief en Vinci zijn de vooruitzichten positief. Aantrekkende economische omstandigheden en infrastructurele investeringen vertalen zich in stijgende orderontvangsten. De resultaten kunnen de komende jaren verder verbeteren.

Onze overige adviezen van deze week:

PPG verhoogt bod op AkzoNobel
PPG verhoogt het overnamebod op AkzoNobel van €90 naar €96,75 (inclusief het te betalen slotdividend).

ASMI komt Eminence tegemoet
Voor de tweede keer heeft een oproep van een aandeelhouder (Eminence Capital) tot gevolg dat ASMI een deel van het aandelenbelang in ASM Pacific zal verkopen.

Het kan niet op bij Besi
Besi is bezig om het beste resultaat ooit neer te zetten. Het bedrijf blijft de hoge verwachtingen bevestigen, we zien daarom geen reden ons koopadvies te veranderen.

Resultaten BinckBank aan de magere kant
De eerstekwartaalcijfers van BinckBank waren aan de magere kant.

Pershing Square neemt zijn verlies
De verkoop van de positie in Valeant kan het startsein zijn voor terugkerend vertrouwen in beheerder Bill Ackman en voor het inlopen van de onderwaardering ten opzichte van de intrinsieke waarde bij Pershing Square.

Philips is op de goede weg
De omzetgroei van Philips maakt nog niet veel indruk, maar beleggers hebben terecht meer oog voor de marge­-ontwikkeling en de optimistische vooruitblik.

Nieuwe verrassing Philips Lighting
Dankzij een sterke toename in het LED-segment is het Philips Lighting in de eerste maanden van 2017 bijna gelukt om de omzetdaling om te buigen in groei.

Sterk kwartaal voor Randstad
Randstad maakte sterke kwartaalcijfers bekend. De omzet steeg met 18% (6,4% autonoom) tot €5,56 mrd (consensus 5,47) en de ebita lag 24% hoger (16% autonoom) op €208,6 mln (consensus 198). Onderaan de streep resteerde een 21% hogere nettowinst (gecorrigeerd voor eenmalige posten) van €148 mln.

Sligro ziet omzetgroeitempo iets toenemen
Ten opzichte van 2016 vertoonde Sligro in de omzetgroei over het eerste kwartaal een kleine verbetering.

Unilever verrast met omzetgroei
Het zijn onrustige tijden voor Unilever sinds het bod van Kraft Heinz. Met een verrassend hoge kwartaalomzet deed het bedrijf een goede tegenzet.

Sterk eerste kwartaal Wessanen
Concern boekt verrassend sterke winstgroei in het eerste kwartaal.

Hochtief: Veel groeikansen voor Europese bouwreuzen
Voor Hochtief en Vinci zijn de vooruitzichten positief. Aantrekkende economische omstandigheden en infrastructurele investeringen vertalen zich in stijgende orderontvangsten. De resultaten kunnen de komende jaren verder verbeteren.

Novartis valt niet tegen
Zoals verwacht is de winst van Novartis in het eerste kwartaal van dit jaar licht gedaald.


Wilt u op de hoogte blijven van alle actuele adviezen voor deze aandelen? U kunt zich als abonnee aanmelden voor de alerts. Vink onderaan dit artikel het fonds aan of ga voor het volledige overzicht naar de alertspagina op onze website.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.