Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Opinie Harry Geels, 14 apr 2018 13:09

Opkomende markten klaar voor opleving

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

De MSCI Emerging Markets zit al sinds begin 2016 in een opwaarts trendkanaal. Eind 2017 brak de koers ook door een belangrijke horizontale weerstand. Daar ligt een majeure top uit 2015, waar de koers al jaren niet boven is gekomen. Recent is de index wat gaan corrigeren. De koers is terechtgekomen bij de onderkant van het stijgend trendkanaal.

Driemaal steun voor Emerging Markets

Daar ligt nu dubbele steun: van de onderkant van het kanaal en van het opwaarts lopende 40-weeks voortschrijdend gemiddelde. Eigenlijk vormt de eerder doorbroken horizontale trendlijn ook nog steun. Oude weerstand gaat immers vaak als nieuwe steun fungeren. Het lijkt het meest waarschijnlijk dat de MSCI Emerging Markets vanaf deze drievoudige steun opveert en weer op zoek gaat naar de bovenkant van het trendkanaal.

emerging markets

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.