Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Opinie Harry Geels, 7 apr 2018 15:11

Rusland bij best presterende beurzen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen

Rusland behoort dit jaar tot de best presterende beurzen. In mei 2016 maakte de Russische beurs korte metten met een langjarige bearmarkt. Toen brak de koers door een horizontale weerstand, getrokken over de toppen van de herfst van 2015 en voorjaar van 2016. Na deze uitbraak ging het hard. Vervolgens trad in de eerste helft van 2017 een grote correctie op, en nu is juist weer een stijgend kanaal zichtbaar. Recent heeft de koers de bovenkant van dit kanaal getest en is daarna licht gecorrigeerd.

Correctie niet schadelijk

Deze correctie kan nog veel verder gaan, zonder het opwaarts trendkanaal te schenden. Sterker nog, de koers kan zelfs helemaal naar de onderkant van het kanaal zakken, waar belangrijke technische steun ligt. De MACD-lijn is recent van bovenaf door zijn signaal-lijn gezakt. Dit is meestal een voorbode van verdere verzwakking.

Rusland

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.