Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
image description
Opinie Johan Brinkman, 19 aug 2016 11:33

Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 33

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Intertrust

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Takeawaycom

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Fugro º

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Experian

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden

Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht.

Deze wijzigingen, alsmede de tip van de week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek.

Tip van de week:

Snelle jongen in het dataverkeer
Het toenemende en snellere dataverkeer baart snelle groeiers. De Tip van de Week in Beleggers Belangen is een technologiebedrijf uit de VS dat profiteert van de drukte op de datanetwerken. Het heeft verlies omgebogen in winst en deze winst blijft toenemen.

Gratis toegankelijk:

Verkooptip Altice kwam geen dag te vroeg
Bij een k/w van 440 delen wij het optimisme van veel analisten niet (alleen maar ‘kopen’ en ‘houden’) en zijn we nog steeds tevreden over ons verkoopadvies. Het aandeel heeft een min van 51% behaald.

Advieswijzigingen:

Omzet- en resultaatsgroei zat er bij Deutsche Telekom opnieuw niet in
Deutsche Telekom presteert minder dan deelneming T-Mobile US. Om die reden handhaven we bij een k/w van 40 het koopadvies voor de laatste en verlagen we ons advies voor de moedermaatschappij met een k/w van 17,7 naar ‘houden’.

Onze overige adviezen van deze week:

Keurig kwartaal ABN Amro
ABN Amro maakt de juiste keuzes, maar in de verzadigde Nederlandse markt en met de zeer lage rente is het extreem lastig om de indrukwekkende winstgroei van de afgelopen drie maanden door te trekken. Dat komt tot uitdrukking in een houdadvies.

E-bikeproducent zet opmars voort
Sinds de cijfers is de koers van Accell verder opgelopen. Beleggers lopen bij de huidige koers-winstverhouding van rond de 15 al vooruit op een verdere winstgroei. Wij zijn positief over het bedrijf en adviseren op koerszwakte te kopen. Voor nu is het advies ‘houden’.

Aegon: tegenwind in de VS, maar meer vet op de botten
De stijging van de kapitaalbuffer weegt zwaarder dan de tegenvallende winstcijfers en op basis van de aantrekkelijke waardering (k/w circa 5) blijft het koopadvies gehandhaafd.

Stormbestendig verzekeringsaandeel
De boven verwachting grote stijging van de kapitaalratio is een stap in de goede richting voor Delta Lloyd. In afwachting van bewijs dat de onderneming die ratio op eigen kracht verder kan verbeteren wordt het houdadvies herhaald.

Brexit redt Flow Traders
De onzekerheid neemt toe en dat leidt vaak tot een keus voor lagemargeproducten. Gezien deze marktomstandigheden en de redelijk hoge waardering van het aandeel zien wij geen reden om ons houdadvies te wijzigen.

Heijmans worstelt met het verleden (maar komt boven)
Wij gaan er vanuit dat het de komende jaren beter zal gaan met Heijmans en herhalen bij een k/w van 6,8 voor 2017 ons houdadvies.

Weinig groeikansen voor SBM
De waardering van SBM Offshore is bepaald niet hoog, maar daar is ook alle reden voor. De kans is groot dat een belegging de komende twaalf maanden weinig oplevert.

TKH rekent op herstel in de tweede jaarhelft
Met de afsluiting van het eerste halfjaar heeft TKH de tijdelijke dip in de resultaten hoogstwaarschijnlijk achter zich gelaten. Het aandeel is met een k/w van 15 gegeven de gunstige groeivooruitzichten niet te duur en blijft daarom koopwaardig.

Nutsbedrijven in spagaat
Grote nutsbedrijven als Eon en Engie zien de traditionele energiewinning gestaag terrein verliezen ten opzichte van duurzame alternatieven. Terwijl Eon ervoor kiest om zichzelf op te splitsen, probeert Engie de omslag op eigen kracht te maken.

Home Depot krijgt impuls van de huizenmarkt
Bij de verwachte omzet- en winstgroei-ontwikkelingen is de k/w van 21,4 niet te veeleisend. We herhalen daarom ons koopadvies.

Tweedekwartaalresultaten van telecombedrijf Telefónica vallen tegen
Het Spaanse Telefónica is mede actief in Brazilië en het VK en heeft dus last van wisselkoerseffecten die groter zijn dan bij andere telecombedrijven.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!