Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Redactie Beleggers Belangen, 29 nov 2012 15:41

Vier smallcaps met een sterke balans

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

Het onder controle houden van de financiële positie is een essentieel element voor het waarborgen van de continuïteit van een onderneming.

 

Niet alleen kan zo worden voorkomen dat banken de geldkraan dichtdraaien. Wie financieel zijn zaakjes op orde heeft, zal ook niet in de knoei komen met dividendbetalingen of de koers van het eigen aandeel zien dalen.
Helaas verkeren momenteel al diverse fondsen in een dergelijke situatie, blijkt uit het omslagartikel van het tijdschrift Beleggers Belangen van vrijdag 30 november 2012. Het gaat daarbij vooral om diverse AEX-bedrijven; .
Een rondje langs klein beursgenoteerd Nederland, een segment dat het qua koers slecht heeft gedaan dit jaar, leert dat daar diverse bedrijven juist zeer bewust en actief bezig zijn de organisatie crisisbestendig te maken.
Wat opvalt, is dat de bedrijven die Beleggers Belangen benaderde, de balanspositie als startpunt zien. We spraken met bestuurders van onder meer TKH, Besi, Beter Bed en Accel; vier smallcaps met een sterke balans.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.