Updates

Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Euronext

Advies
houden

Actueel advies

Advies Jaap Barendregt, 9 apr 14:20

Just Eat Takeaway.com groeit flink

0 0 Leestijd ongeveer


De coronacrisis treft maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com, maar de gevolgen voor het bedrijf blijken mee te vallen. In de jongste cijfers worden de resultaten van Just Eat overigens niet meegerapporteerd. Dat blijft zo totdat de Britse toezichthouder de fusie heeft goedgekeurd.

Just Eeat Takeaway.com liet weten dat de omzet begin maart daalde door sluiting van restaurants. Later meldden zich echter nieuwe restaurants aan, waardoor de omzet weer op het oude peil kwam. Over het hele kwartaal stegen de orders met 50%.

Het bedrijf heeft uit coulance gesneden in de commissies. Dat treft de winstgevendheid. De perspectieven voor omzetgroei zijn niettemin dermate groot dat ik het koopadvies handhaaf.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!