Updates

Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
kopen
image description
Overig Karel Mercx, 16 mrt 11:30

Zelf leren beleggen

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ASMI

Advies
kopen
Aandelen Nederland

BAM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Beter Bed

Advies
kopen

In oktober 2016 begonnen wij de Beleggers Belangen Academy met als doel om beleggers te helpen met het gestructureerd opbouwen van vermogen. Dit doen wij aan de hand van vijf ijkpersonen.
Het idee is met zo min mogelijk risico een zo simpel mogelijke portefeuille te samen te stellen. IJkpersoon Floris bijvoorbeeld heeft een portefeuille waarin alleen twee ETF’s zitten. In deze special zijn de rendementen over februari te vinden.

De Beleggers Belangen Academy is aan het opschuiven van advies geven over beleggingen naar opleidingen bieden waarin u leert zelf tot een beoordeling te komen. Lezersonderzoek heeft uitgewezen dat dividendbeleggen een van de onderwerpen is die u aanspreken. Wij zijn daarom in 2018 gestart met een gratis opleiding dividendbeleggen, gemaakt door Menno van Hoven en Stephen Hendriks. Bij deze opleiding is de nieuwe hoogdividendportefeuille geïntroduceerd en in de special staat het maandverslag over februari van deze portefeuille.

Gratis opleidingen

Verder nemen we een optiepositie onder de loep, die hoort bij de gratis opleiding optiebeleggen. Een aanrader voor als opties nog geheimen voor u hebben. Daarnaast zijn de opleidingen technische analyse en de cursus over het kiezen van de aantrekkelijkste beleggingsfondsen en ETF’s ook gratis te volgen.

Het Beleggers Belangen Forum begin ook steeds meer te leven. Sinds de start afgelopen oktober zijn 233 berichten geplaatst in 64 onderwerpen. Afgelopen maand hebben wij het onder andere gehad over het spelletjesaandeel Activision Blizzard en een aantrekkelijke obligatie van Aegon. Wilt u met de redactie in gesprek over beleggingsonderwerpen dan is het forum de ideale manier.

Mocht u meer informatie willen, mail dan naar beleggersbelangenacademy@onebusiness.nl of bel tijdens kantooruren met 020 224 80 32.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!