Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 12 okt 2017 14:30

Wessanen bevestigt stijgende trend

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Wessanen kent al sinds de zomer van 2016 een stijgende trend. Al meer dan een jaar is het aandeel niet meer onder het 40-weeks gemiddelde gesloten. De koersbodems volgden zich op een steeds hoger niveau op, wat getuigt van een aanhoudende koopinteresse. Wel verhinderde de weerstand rond €15,50 de afgelopen maanden een verdere opmars. Inmiddels heeft Wessanen deze barrière met overtuiging overwonnen. De stijgende trend krijgt daarmee een belangrijke impuls.

Teken van kracht

Dat het koersdoel op €16 is behaald wil niet zeggen dat de rek eruit is. Hogere koersniveaus liggen in het verschiet. Daarbij tillen wij het oude koersdoel op naar €20. Een teken van kracht is verder dat de MACD-indicator recent positief is gekruist. De zon in het technische beeld van Wessanen schijnt volop. Wij gaven het aandeel juli vorig jaar een koopadvies. En dat is het advies dat wij ook nu weer geven.

Wessanen

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.