Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Tiplijsten Erik Klooster, 27 aug 2019 10:00

Kooptips: PostNL bezorgt beleggers een goed humeur

0 0 Leestijd ongeveer

Drie kooptips stellen wij nu ter kennismaking open voor niet-abonnees, waaronder PostNL. Dat kwam eindelijk eens met cijfers die prettig verrassen.

Wij hebben de afgelopen drie maanden een kleine dertig kooptips gegeven voor Nederlandse aandelen. Met een beleggingshorizon twaalf maanden verwachten wij er positief rendement van. Deze aandelen komen voor op een van de lange lijsten met kooptips die Beleggers Belangen wekelijks op maandag publiceert. De kooptips worden wekelijks gegeven in verschillende categorieën met een beleggingshorizon van twaalf maanden.

Selectie aandelen

Gisteren publiceerden wij een overzicht van Nederlandse aandelen die wij recent van een koopadvies hebben voorzien op basis van fundamentele analyse: ‘Onze nieuwste koopadviezen voor het Beursplein’.

Kennismaken

Om niet-abonnees met onze tips te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkele kooptips van die week een dag later ook voor hen open.

MET VANDAAG: SBM Offshore ziet orderboek fors groeien

PostNL

Cijfers PostNL beter dan verwacht (5 augustus)
PostNL kon met de cijfers eindelijk weer eens positief verrassen. Zorgen over het verdienmodel blijven evenwel bestaan, gezien de fors gedaalde koers dit jaar.

SBM Offshore

Nieuwe groeifase SBM Offshore van start (9 augustus)
SBM Offshore rapporteert een forse groei van het orderboek en verhoogt de omzet- en winstverwachting voor dit jaar. Dit is het begin van een nieuwe opgaande cyclus.

Unibail-Rodamco-Westfield

Winkeliers Unibail-Rodamco-Westfield boeren goed (6 augustus)
In de uitdagende retailmarkt presteren de huurders van Unibail-Rodamco-Westfield relatief goed. Hogere risicopremies eisen echter hun tol op de waarde van de winkelcentra.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.