Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Tips Johan Brinkman, 22 mei 2019 15:09

Acht nieuwe dividendkansen en een advieswijziging

0 0 Leestijd ongeveer

Acht kansrijke nieuwe dividendbetalers en een advieswijziging voor Leoni zijn de belangrijkste bestanddelen van het aanbod van Beleggers Belangen van deze week. De advieswijzigingen zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees.

ADVIESWIJZIGINGEN

Balansversterking Leoni noodzakelijk
Nu de resultaten van kabelproducent Leoni snel verslechteren, dreigt het gevaar van een emissie.

ACHT NIEUWE DIVIDENDKANSEN

Acht kansrijke nieuwe dividendbetalers
Jaarlijks starten veel beursgenoteerde bedrijven met het uitkeren van een dividend, vaak kort na een beursgang. We selecteren acht kansrijke nieuwe dividendbetalers uit de Verenigde Staten en Europa.

OVERIG ADVIES VOOR IN AMSTERDAM GENOTEERDE AANDELEN

B&S Group schiet uit de startblokken
De omzet van B&S Group ligt in het eerste kwartaal een stuk hoger dan een jaar geleden. Uit de omzetcijfers kwam echter ook naar voren dat de winst in de eerste jaarhelft wat lager is dan het zich liet aanzien.

Waarde HAL neemt toe
De waarde van de portefeuille van HAL is met 4,6% toegenomen naar €11,8 mrd. Per aandeel komt dat neer op €143,95. De peildatum is 31 maart, maar op 10 mei was de waarde iets lager: €141,87.

Binnenlandse Zaken: NN Group houdt dividendmotor op gang
De uitdagende omstandigheden op de Nederlandse levensverzekeringsmarkt mogen geen argument zijn om NN Group links te laten liggen. Een flinke koersstijging zit er niet in, maar wel een stabiele inkomstenstroom.

Groeimotor Pharming dreigt stil te vallen
In het eerste kwartaal maakte Pharming opnieuw een mooie omzetsprong. Het is echter een kwestie van tijd voordat de groeispurt ten einde loopt.

Omzet SBM Offshore weer toegenomen
SBM Offshore kwam vorige week met een prima update naar buiten. Winstcijfers werden niet bekendgemaakt, maar de omzet steeg flink. De outlook voor 2019 bleef onveranderd.

Omgekeerde splitsing en speciale uitkering TomTom
Morgen, donderdag 23 mei, zullen aandeelhouders TomTom een uitkering krijgen van €3,22 vanwege de afgeronde verkoop van het onderdeel Telematics.

OVERIG ADVIES VOOR IN HET BUITENLAND GENOTEERDE AANDELEN

Home Depot doet alweer goede zaken
Ondanks slecht weer wist Home Depot wederom met prima resultaten te komen. Het bedrijf bevestigde de verwachtingen voor heel het jaar en doet zo goede zaken.

Online strategie Walmart succesvol
De investeringen in e-commerce werpen bij Walmart vruchten af. Sterk gestegen online verkopen zorgden in het afgelopen kwartaal voor een fraaie autonome omzetgroei.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!