Updates

Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen
Opinie Johan Brinkman, 22 nov 2018 09:30

Commentaar: Fysiek of digitaal: het kan allemaal!

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Internationaal

AB Inbev

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Microsoft

Advies
houden
Aandelen Nederland

Sligro

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
kopen
Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Nederland

Value8

Advies
kopen

Of u onze experts fysiek of digitaal wilt ontmoeten, het kan allemaal! Ik zal twee recente voorbeelden noemen. De lezersavond die wij  vorige week donderdag verzorgden in Amsterdam. En de eerste serieuze discussies op het digitale forum dat we vorige maand zijn gestart.

In beide gevallen profiteren twee partijen. Uzelf als abonnee op zoek naar beleggingsideeën. En wijzelf om voeling te houden met onze doelgroep.

De lezersavond stond in het teken van de onderwerpen waarover we per 1 oktober vier opleidingen van de Beleggers Belangen Academy hebben geïntroduceerd. Zonder extra kosten kunnen ingelogde abonnees nu digitaal opleidingen volgen over vier onderwerpen. Het gaat om ETF’s en beleggingsfondsen, Dividendbeleggen, Opties en Technische analyse. Voor een honderdtal abonnees gaven over de laatste drie opleidingen mijn collega’s Menno van Hoven, Hildo Laman en Harry Geels een presentatie. Die presentaties kunt u hier bekijken (belbel.nl/presentatie15november2018).

Ons nieuwe forum

Daarnaast heb ik de afgelopen weken mogen constateren dat abonnees hun weg naar ons nieuwe forum hebben weten te vinden. Op het gedeelte van de website over de Beleggers Belangen Academy staan vier fora gekoppeld aan de onderwerpen van de hierboven genoemde opleidingen. Ook is er een algemeen forum waarop u vragen en opmerkingen kunt plaatsen over andere beleggingsonderwerpen. Vervolgens kunnen zowel redacteuren als andere abonnees hierop reageren. Ikzelf leverde afgelopen week mijn eerste bijdrage. Dit naar aanleiding van een vraag over de HoogDividend Portefeuille.

Zowel de opleidingen als de daaraan gekoppelde fora maken deel uit van een pakket verbeteringen die we per 1 oktober hebben doorgevoerd. Een ander onderdeel van dat pakket zijn de actuele koersen van Nederlandse aandelen.  En de mogelijkheid voor ingelogde abonnees om hun persoonlijke pagina samen te stellen. Heeft u dit nog niet ingesteld? Bekijk dan de video ‘Hoe beheer ik het persoonlijke dashboard?’ op de homepage van onze website!

Fysiek of digitaal

Na de verbeteringen die we dit najaar hebben doorgevoerd, zijn momenteel nieuwe verbeteringen in voorbereiding. Heeft u daarvoor suggesties? Laat me dit dan weten via het forum of stuur mij een email. En mocht het niet zo’n haast hebben, nodig ik u hierbij vast uit voor de eerstvolgende lezersavond begin 2019.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!