Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
image description
Opinie Karel Mercx, 18 nov 2018 14:00

Vier nieuwe opleidingen bij de Beleggers Belangen Academy

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

TomTom

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

NN Group

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden

Het aanbod cursussen bij de Beleggers Belangen Academy is flink verrijkt. Vorige maand zijn er nieuwe opleidingen bijgekomen die u op weg helpen op vier verschillende beleggingsterreinen.

Technische Analyse

Koersgrafieken geven waardevolle informatie over de richting van de markten. Zo neemt u betere beleggingsbeslissingen. Maar hoe leest u de grafieken? In de opleiding Technische Analyse leert u van de experts van Beleggers Belangen hoe u koerspatronen van beleggingen en markten analyseert. Met die informatie stapt u op het juiste moment in, of juist uit de markt.

Opties

U informeert zich op allerlei manieren over beleggen, maar brengt u alle beleggingsideeën die u aanspreken ook in de praktijk? Leer hoe u met opties efficiënt en met een kleine investering posities in de aandelenmarkt kunt innemen. Verwacht u een stijging of juist een daling van de koers van een aandeel? Met een optie neemt u gericht positie in en profiteert u van uw visie.

Dividendbeleggen

Dividendbeleggen trekt de aandacht van beleggers. Het is een bewezen strategie om vermogen op te bouwen of extra inkomen te genereren. Maar hoe pakt u dat aan? In de opleiding Dividendbeleggen kiest u samen met de experts van Beleggers Belangen een passende dividendstrategie en de meest kansrijke aandelen. Met praktijkvoorbeelden uit de succesvolle dividendportefeuille van Beleggers Belangen (+8,1% rendement dit jaar). Met de opleiding Dividendbeleggen kunt u direct aan de slag.

ETF’s en beleggingsfondsen

Trackers en fondsen zijn er in vele soorten en maten. Hoe houdt u het overzicht en welke keuzes maakt u in de beleggingspraktijk? Met de opleiding ETF’s en beleggingsfondsen kunt u direct met uw beleggingsideeën aan de slag. De experts van Beleggers Belangen laten zien hoe u met fondsen het rendement van uw beleggingsportefeuille verhoogt. Goed gespreid en tegen lage kosten.

Gestructureerd opbouwen van vermogen

De opleiding ‘Gestructureerd opbouwen van vermogen’ bestond al langer. Het is een toegankelijke en interactieve opleiding, waarin u op efficiënte wijze een beleggingsportefeuille leert samen te stellen die past bij uw financiële doelen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en actief beheerde Beleggers Belangen portefeuilles worden bewezen strategieën uitgelegd. Vanaf de eerste module kunt u direct met uw portefeuille aan de slag.

Online opleidingen
U kunt de vijf opleidingen volgen in een innovatieve en gebruiksvriendelijke leeromgeving, aan de hand van videofilms en heldere animaties. De vier nieuwe, gratis opleidingen voor abonnees blijven voor onbepaalde tijd op de website van Beleggers Belangen staan. De opleiding ‘Gestructureerd opbouwen van vermogen’ kan ook klassikaal gevolgd worden. Stephen Hendriks en Karel Mercx nemen u dan in één dag mee door het opleidingsmateriaal aan de hand van aansprekende voorbeelden. Deelnemers aan de klassikale opleiding krijgen ook toegang tot de online leeromgeving en studiegids, en kunnen de webinars terugkijken. De plaatsen voor de klassikale bijeenkomsten zijn beperkt. U gaat met een kleine groep aan de slag, zodat er alle gelegenheid is voor vragen.

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!