Updates

Aandelen Nederland

Royal Dutch Shellº

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
houden
Aandelen Nederland

AMG

Advies
houden
Aandelen Nederland

Just Eat Takeaway

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Philips

Advies
houden
Aandelen Nederland

ING

Advies
kopen
Aandelen Nederland

InPost

Advies
houden
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Nieuwe Steen Investments

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
houden
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen

Updates

Aandelen Nederland

Royal Dutch Shellº

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Acomo

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
houden
Aandelen Nederland

AMG

Advies
houden
Aandelen Nederland

Just Eat Takeaway

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Philips

Advies
houden
Aandelen Nederland

ING

Advies
kopen
Aandelen Nederland

InPost

Advies
houden
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Pfizer

Advies
houden
Aandelen Nederland

Nieuwe Steen Investments

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Hunter Douglas

Advies
houden
Aandelen Nederland

Galapagos

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Vivoryon Therapeutics

Advies
verkopen
Opinie Johan Brinkman, 4 okt 2018 09:30

Commentaar: koersen, opleidingen en een persoonlijke pagina

0 0 Leestijd ongeveer

‘De krant is een meneer’ geldt niet meer. Zo luidde twee weken geleden de kop boven mijn hoofdredactionele commentaar. De concrete aanleiding was dat wij u vanaf die week consequent op een meer persoonlijke manier zouden gaan aanspreken. Dus de ik-vorm, in plaats van het tot dan toe meer gebruikelijke ‘wij’.

Maar ook wilde ik hiermee uitdrukken dat bedrukt papier allang niet meer het enige, en zeker ook niet het belangrijkste medium is voor onze informatie. Op dit laatste heb ik vanaf deze week een belangrijke toevoeging.

Koersen

Vanaf 1 oktober heeft Beleggers Belangen namelijk een aantal belangrijke nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het abonnement.  Wanneer u nu inlogt, kunt u op de eerste plaats de realtime koersen volgen van de 75 aandelen in de belangrijkste indices op Beursplein 5, namelijk AEX, AMX en AScX. Aangezien de meeste beleggers meerdere keren per dag de koersen van hun aandelen willen checken, zien we dit als een essentiële toevoeging. Vanaf nu hoeft u onze website hiervoor dus niet meer te  verlaten.

Opleidingen

Daarnaast hebben abonnees op Beleggers Belangen vanaf deze week toegang tot maar liefst vier opleidingen van de Beleggers Belangen Academy. Elk hiervan gaat in op een bewezen beleggingsstrategie. Door deze opleidingen te volgen, kunt meer leren over gericht beleggen in ETF’s en beleggingsfondsen, dividendstrategieën, opties en technische analyse. Iedere opleiding duurt overigens zo’n 1,5 uur, dus neem hiervoor uw tijd. In de webomgeving van de Academy kunt u overigens per onderwerp uw reactie plaatsen op het forum. Ook dit staat open voor alle abonnees.

Persoonlijke pagina

De laatste maar zeker niet de minst belangrijke toevoeging die we hebben gedaan, betreft de mogelijkheid om op onze website een eigen pagina samen te stellen, eventueel zelfs als homepage. U kunt uw eigen persoonlijke dashboard bouwen waarin u alle voor u relevante informatie bij elkaar kunt brengen in één overzicht. Het instellen van uw persoonlijke dashboard is heel eenvoudig. Maar om het u gemakkelijk te maken, kunt u op de website onze instructievideo bekijken.

Met deze aanvullingen menen wij dat we uw abonnement op Beleggers Belangen nog aantrekkelijker hebben gemaakt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we die graag. Voor inhoudelijke vragen kunt u mij persoonlijk mailen op johan.brinkman@onebusiness.nl.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!